OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkin benim kadro oyuncu sayıları azdı ama sonra oyuncu sayısını arttırdık bir ara orta saha 4 oyuncu bulunuyordu

Reactions: Araf
İlkin benim kadro oyuncu sayıları azdı ama sonra oyuncu sayısını arttırdık bir ara orta saha 4 oyuncu bulunuyordu
Oyuncuları alıp satma olayı olmasa zordu aslında bu kadar çok yükseltmek. Özellikle sen bu konuda şanslısın, kadron iyiydi. Başlangıçta Tottenham'dan da iyi kadron vardı yine yanlış hatırlamıyorsam.

Reactions: Turkuazz
De gea Rashford martial pogba kadroda hala bulunuyor o açıdan kadro orijinal biraz
haklısın kadro zaten bazı oyuncular açısından iyidi

De gea Rashford martial pogba kadroda hala bulunuyor o açıdan kadro orijinal biraz
haklısın kadro zaten bazı oyuncular açısından iyidi
Benim kadromda kaleci hariç herkesi gönderdim takımdan. Kaleci zorlana zorlana 88'lik güce ulaştı, başta 80'in biraz altıydı. Ligdeki çoğu kişi muhtemelen bu durumdadır.

Benim kadromda kaleci hariç herkesi gönderdim takımdan. Kaleci zorlana zorlana 88'lik güce ulaştı, başta 80'in biraz altıydı. Ligdeki çoğu kişi muhtemelen bu durumdadır.
Ben birazda oyuncuları geliştirip kadroda bulundurmaya çalıştım zaten kadroda kalanlar çok iyi oyuncular

Bu arada dikkatimi çekti şu sıralar antrenmanda çok gelişme yok oyuncularda sanıyorum her takımda durgunluk bulunuyor antrenmanlarda oyuncular havaların ısınmasıyla çalışmıyor

Hafta içi olduğundan gelişme yok sanırım. Bir de aynı oyuncuları sürekli koyduğunda da gelişme göstermeyebiliyor. Hafta sonu daha hareketli olur.

Kadro değerlerine bakıyorum arada çılgınca bir yarış oluyor diye. Sabah kalkıp, kadro değerini 600'e çıkarmış @MEnes. En azından 18'den 20'ye çıkmış oyuncu sayısı. Rotasyonda kullanabileceği oyuncu sayısı çıkmış ortaya.

Reactions: MEnes
Oyuncu satılınca bir ayar çekmiş oldum.
2 tane rotasyon takviyesi yapıp dengeleme yaptım. İyi de oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...