En yüksek güncel kadro değerleri.
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Ekli dosyayı görüntüle 83434
@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @Dosi, @pompy.
Rakiplerle boy ölçüşmek için mücadeleye devam etmek zorundayız.Plan yapıyorum, planımı bozuyorsunuz sürekli. Bir de tam transfer edeceğim esnada transfer ediyorsunuz.
Bir de ne gerek var senin daha transfer etmene? 350 milyon euro kadro değerin var, Allah'tan kork artık.
Joao Felix'i transfer edip, oyuncuyu bilmediğini söylüyor. Bir sürü oyuncun var zaten, gerek yok transfer etmene artık. Şuraya bak, superstar transfer edip, üstüne satıp, tekrar oyuncu almaya çalışıyor. Arşa çıkmaya çalışıyorsun sanırım.
Sen de az değilsin benim hedefleri de sen alıyorsun zaten sürekli.Ozan müthiş değerli hale getirdi kadroyu. Öğrenecek çok şeyimiz var ondan
Öğrenecek olduğun şey; al ver, ekonomiye can ver.Ozan müthiş değerli hale getirdi kadroyu. Öğrenecek çok şeyimiz var ondan
Hedefin sanırım @MEnes ve @Turkuazz'ın önüne geçip, en değerli kadro haline gelmek. @Turkuazz da bu sabah Kompany ile Banega'yı transfer etti ve detaya inmiyorum daha fazla, söylemekten sıkıldım. Adamın zaten iyi kadrosu var, arşa çıkarmaya çalışıyor.Rakiplerle boy ölçüşmek için mücadeleye devam etmek zorundayız.
Manchester United başka bir evrene ait takım haline geldi maalesef. Bugünkü maçta Allah yardımcımız olsun.Hedefin sanırım @MEnes ve @Turkuazz'ın önüne geçip, en değerli kadro haline gelmek. @Turkuazz da bu sabah Kompany ile Banega'yı transfer etti ve detaya inmiyorum daha fazla, söylemekten sıkıldım. Adamın zaten iyi kadrosu var, arşa çıkarmaya çalışıyor.
Superstar kadro, yarısından fazlası 90 üstü. Taş yiyelim biz taş. Menajeri olmayan Liverpool'dan Salah'ı da alıyor, düşün.
Haftaya benim takımımla oynayacaksın. Manchester United'ı yenemezsen, beni yenersin artık.Manchester United başka bir evrene ait takım haline geldi maalesef. Bugünkü maçta Allah yardımcımız olsun.
Newcastle Southampton iki Londra derbisi kupada aston villa @ArafHaftaya benim takımımla oynayacaksın. Manchester United'ı yenemezsen, beni yenersin artık.
Ekli dosyayı görüntüle 83434
chealsea nin kadrosu nasılGeliyorum...
Durmadan insan ticareti yaptığım için bir düşüyorum, bir çıkıyorum. Çok zevkli.
@bazinga'yı da al yanına, birlikte mültecilere de el atın, hazır insan ticaretine başlamışken.Geliyorum...
Durmadan insan ticareti yaptığım için bir düşüyorum, bir çıkıyorum. Çok zevkli.
Bir ara transferde takım suskundu ama oyuncuları sonrasında aldık,bu arada almak istediğim bir oyuncuyu başka takıma kaptırdık transfer parası yetişmediHedefin sanırım @MEnes ve @Turkuazz'ın önüne geçip, en değerli kadro haline gelmek. @Turkuazz da bu sabah Kompany ile Banega'yı transfer etti ve detaya inmiyorum daha fazla, söylemekten sıkıldım. Adamın zaten iyi kadrosu var, arşa çıkarmaya çalışıyor.
Superstar kadro, yarısından fazlası 90 üstü. Taş yiyelim biz taş. Menajeri olmayan Liverpool'dan Salah'ı da alıyor, düşün.
Parantez içi reisi devreye sokacaktım ama umutlarınızı kırmamak adına kendimi frenliyorum.@Tolstoyevski
Kasa bugün zengin, 98M var, ver bakalım güçsüz topçularını.
yedek kaleci aldım sakatlığa karşı ne olur olmaz üç kaleci olsun dedim juan musso istekli olacaklar isteksizler gider @Sherlock sağ beke ve sol beke uyarı olsun @SherlockParantez içi reis cümlemi yazdıktan sonra benim de aklıma geldi ama kendime hakim oldum ve eklemedim kendisini cümlenin sonuna.Barcelona ile başa baş duruma geldik, baksanıza özel antrenman falan açmış mı, açtıysa açalım bir tur.
Oh maşallah, pazardaki mültecileri toplayabilirsin.
Bu arada crystal palace takımı transfer listesini karmaşaya dönüştürmüş federasyon bütçe araştırmasını yapmalıHaftaya benim takımımla oynayacaksın. Manchester United'ı yenemezsen, beni yenersin artık.
senin kadron iyi @TurkuazzBu arada crystal palace takımı transfer listesini karmaşaya dönüştürmüş federasyon bütçe araştırmasını yapmalı
Piyasadaki bütün futbolcuları özellikle alıyorsun değil mi sen? Transfer listesine bakıyorum, bütün futbolcuları Manchester United silip süpürmüş oluyor. İhtiyacın olmadığı halde alıyorsun nasıl bir bütçen varsa.Bu arada crystal palace takımı transfer listesini karmaşaya dönüştürmüş federasyon bütçe araştırmasını yapmalı
chelsea yi aldığımda az bütçesi vardı lampard ne yaptıysa artık @ArafPiyasadaki bütün futbolcuları özellikle alıyorsun değil mi sen? Transfer listesine bakıyorum, bütün futbolcuları Manchester United silip süpürmüş oluyor. İhtiyacın olmadığı halde alıyorsun nasıl bir bütçen varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?