Haklısın. Bu konu unutulmamalıBurada transfer üzerine konuşuyorum, diğer tarafta maç üzerine. Burayı boş bırakmamak lazım, günlerdir buralardayız.
Zlatan'ı alamadığın için var mı pişmanlık?
Haklısın. Bu konu unutulmamalıBurada transfer üzerine konuşuyorum, diğer tarafta maç üzerine. Burayı boş bırakmamak lazım, günlerdir buralardayız.
Transfer etseydim, muhtemelen etkili olmadığını görürsem, elden çıkarmaya çalışırdım.Haklısın. Bu konu unutulmamalı
Zlatan'ı alamadığın için var mı pişmanlık?
Maçın adamı olmuş bu haftaTransfer etseydim, muhtemelen etkili olmadığını görürsem, elden çıkarmaya çalışırdım.
Sana daha iyi uydu, hem vatandaşın, anlamlı oldu senin için.
Juventus’la dostluk maçı oynayabiliyor musunuz, yoksa kilitli mi? Ona göre kampa gideceğim.@Tolstoyevski @DarkLegenD
Yeter be adam, gerçekten yeter... Kaybettiği savaş yok, nasıl bir taktiktir bu.@DarkLegenD
Ahahaha gerçekten bu kadar da olmaz...@MEnes de durur mu, yapıştırmış Parejo'yu ve Modric'i satıp, yerine almayı düşünen bir transfer daha güme gitmiş. Bugün kaçıncı transfer elden gitti, sayamadım artık.
@MEnes de durur mu, yapıştırmış Parejo'yu ve Modric'i satıp, yerine almayı düşünen bir transfer daha güme gitmiş. Bugün kaçıncı transfer elden gitti, sayamadım artık.
Kaşiften oyuncu alın kardeşim, paranız vardır sizin. @Sherlock, @bazinga, @Polat Şaşmaz ve şimdi sen. Bütün planlarımı baltaladınız.Ahahaha gerçekten bu kadar da olmaz...
@MEnes de durur mu, yapıştırmış Parejo'yu ve Modric'i satıp, yerine almayı düşünen bir transfer daha güme gitmiş. Bugün kaçıncı transfer elden gitti, sayamadım artık.
Fazla jeton istiyor @ArafKaşiften oyuncu alın kardeşim, paranız vardır sizin. @Sherlock, @bazinga, @Polat Şaşmaz ve şimdi sen. Bütün planlarımı baltaladınız.
Kaşifte oyuncu kalmamış ki son baktığımda pazarda da oyuncu kalmamış...Kaşiften oyuncu alın kardeşim, paranız vardır sizin. @Sherlock, @bazinga, @Polat Şaşmaz ve şimdi sen. Bütün planlarımı baltaladınız.
Kaşiften oyuncu alın kardeşim, paranız vardır sizin. @Sherlock, @bazinga, @Polat Şaşmaz ve şimdi sen. Bütün planlarımı baltaladınız.
Bütün oyuncuları aldığınız için kalmamış işte.Kaşifte oyuncu kalmamış ki son baktığımda pazarda da oyuncu kalmamış...İşler gerçekten büyük kesat şu sıralar...
Bana bakma ben çok transfer yapmıyorum ki diğer yamyamlar işin boyutunu değiştirmiş baya...Bütün oyuncuları aldığınız için kalmamış işte.
Bütün oyuncuları almışsınız, yüksek fiyatlara satmışsınız, tabii kalmaz.Kaşifi bırak, pazarda bile doğru düzgün oyuncu kalmamış. Herkes maksimum fiyattan oyuncularını doldurmuş pazara, yamyam Fav10...
Messi'yi aldın, kadron da iyi, yine transfer de yaptın, o kadar da değil.Bana bakma ben çok transfer yapmıyorum ki diğer yamyamlar işin boyutunu değiştirmiş baya...
Haklısın adam da aldım ama ben de artık insan ticaretine dönüştürdüm, al sata döktüm işi iyice.Messi'yi aldın, kadron da iyi, yine transfer de yaptın, o kadar da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?