OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fav10 Ligi - 2. Haftanın Ardından Oluşan Puan Durumu:

Ligde ikinci haftanın ardından oldukça ilginç bir puan durumu ortaya çıktı. Herkesin dalga geçtiği, kadro değeri diğer takımların oldukça gerisinde olan Sheffield United; ikinci haftayı averaj farkıyla lider kapattı. Onu Tottenham, Brighton, Manchester United ve Arsenal takip etti. Ligin son sırasında ise Aston Villa bulunuyor.

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx

hain liverpool öne geçtiğimiz maçta dur dedi bize
lideri kutluyorum zor maçlardada aynı başarıyı gösterir umarım

Reactions: Sherlock
Beni rezil etmekten zevk mi alıyorsun?

Reactions: Araf and Sherlock
İlk kez fakir takım çalıştırıyorum, bir zahmet taktik verin şu gariban kardeşinize.
3-5m 'in illahaki vardır günlük geliyor zaten 0.75m her neyse kaşife söyle gitsin orta saha alsın 75+ yaşı 24den az 1er m den 3ünü de al ondan sonra geliştir diğerlerini satışa çıkar 28sınırın olsun 28yaş üstü 1yada2 oyuncu barındır takımını revize et yoksa gelen giden yener herkes arı gibi çalışıyor

Reactions: DarkLegenD
Ben bunları nasıl yapacağımı hâlâ anlamadım ama neyse, deneriz bir şeyler.

İlk kez fakir takım çalıştırıyorum, bir zahmet taktik verin şu gariban kardeşinize.

Samatta, Davis, Drinkwater ve Nyland'ı koyabileceğin maksimum bedelden listeye koy.
Sonra önce hücum yönü güçlü bir tane orta saha al, sonra defans veya forvet alacaksın. Forvetlerin iş yapar gibi, ben olsam defans alırdım herhalde.

Aldıkça satmaya devam edeceksin tabii, söylememe gerek yok herhalde.
Kasada para mevcut mu şuan?

Reactions: DarkLegenD
Kasada para var tabii, kötü gün dostu küçük bir miktar.

Reactions: Sherlock

@Dosi @MEnes

Bournemouth'tan Çifte Transfer!

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Bournemouth, transfer düğmesine bastı. Kadrosuna önce Daley Blind'i, hemen ardından da Edinson Cavani'yi transfer eden İngiliz ekibi; taraftarlarına bu kötü başlangıcı biraz olsun unutturmayı başardı. Transferlerle alakalı basına açıklama yapan teknik direktör @emreemreu, "Lige kötü bir başlangıç yaptık ancak bu iki maçtan galibiyet çıkarmanın zor olduğunun bilincindeydik. Önümüze bakma vakti, iki tane güçlü oyuncuyu kadromuza kattık. Transferlerimiz devam edecek. Kötü günleri geride bırakacağız, taraftarlarımız müsterih olsunlar." dedi.

Reactions: emreemreu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...