OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leicester City karşısında 2-0 kazanarak iyi bir başlangıç yaptım.

Sıfır beraberlik olması ilginç olmuş.

Reactions: Sherlock
Yıldızlar topluluğu Tottenham karşısında 3-0 mağlubiyetle ayrıldık. Forvetlerimiz birçok fırsatı kaçırdılar. Önümüzdeki maç için gerekli hamleleri yapacağız.
Anladık güçlüsün, anladık yamyam gibisin ancak 3-0 da kazanılmaz ilk haftadan... @MEnes
İkinci haftada bizim rakip Tottenham maalesef.
Acımam yok diye söylemiştim demek istemiyorum ama söylemiştim...

Ben @Araf a çok şaşırdım temiz galibiyet almış deplasmanda...

Reactions: Araf and Sherlock
İlk haftadan Liverpool'a el öptürdük. Mütevazı kadromuz ile Avrupa kupası hedefimiz devam ediyor.

Reactions: Sherlock and Felon
Sorsan planlarını bozduk, sorsan kimseyi alamadı. Adam gitmiş deplasmanda Leicester'ı paramparça etmiş. Artık uzun yorumları ile meşhur bu adamın, algı oyunlarına gelmemeliyiz...
@Araf
Kesinlikle, hep saman altından su yürütüp işi bitirmiş çaktırmadan. Algı oyunlarında usta olan bu tehlikeli adama dikkat etmemiz şart...

Reactions: Sherlock
Herkesi, her şeyi almışlar.
Bir kaleci aldım, kaşif sonuçlanınca da bir tane forvet alırım, sonra da transfer olayı benim için biter.

Hep üst/orta-üst takımları çalıştırdığım için kasa dolu olurdu, ilk kez bu kadar fakir bir takıma geçince affalladım.

Ben @Araf a çok şaşırdım temiz galibiyet almış deplasmanda...
Ben de şaşırdım da, yine takımı büyük ölçüde değiştirdim. O şekilde alındı galibiyet. Diğer türlü zordu.

Sorsan planlarını bozduk, sorsan kimseyi alamadı. Adam gitmiş deplasmanda Leicester'ı paramparça etmiş. Artık uzun yorumları ile meşhur bu adamın, algı oyunlarına gelmemeliyiz...
@Araf
Başka planlar kurmasam zordu. Paramparça etmek değil de, abartmayalım o kadar.

Reactions: MEnes and Sherlock
34 yaşındaki Hırvat stoper Corluka'yı kadromuza kattık. Mutluyuz.

Bu transferle taraftarlarımızın 3-0'lık yenilginin ardından gönlünü aldık.

Reactions: MEnes and Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...