OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet böyle Messi'yi, Ronaldo'yu, Neymar'ı, Mbappe'yi transfer eder, biz yaşlı ve düşük seviyeli oyunculara kalırız.

Yalnız senin kadro baya baya genişmiş, elinden çıkarıp, yenilerini alabilirsin direkt.

Reactions: xdragxx
Koydum bakalım listeye
Çok da para getirmeyecek ama belki 1-2 transfer için yardımcı olabilir.

Reactions: Araf
Bournemouth teknik direktörü emreemreu: "Lige çok iyi hazırlanmaya devam ediyoruz. Hedefimiz ilk 5'e girmek olacak. Ekonomimize göre en iyi transferleri yaptık. Tottenham deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz." dedi.

Reactions: MEnes
Bi de bu antremanlar 7 saatte tamamlanıyor. Mesela ben şimdi koydum 7 saat sonra bitecek antreman yarınki maçta oynayabilir dimi futbolcu?

Ya bu arada football tycoon'ı hatırlayan var mı?

Reactions: Sherlock
Koydum bakalım listeye
Çok da para getirmeyecek ama belki 1-2 transfer için yardımcı olabilir.
Bizim takım @emreemreu'nun takımı gibi para basmıyor, mütevazı transferler yapacağız artık, yapacak bir şey yok.

Bu arada @emreemreu senin takımın çok dengesiz. Bu hakaret anlamında dengesiz değil, denge anlamında dengesizlik. Bu kadar tuhaf bir düzen görmedim. Takımın yarısı forvet, defans da var baya, orta saha çok az, kaleci iki adet. Bu kadar dengesiz bir takım görmedim. Bence biraz dengele takımı.

Reactions: emreemreu
Seviyemin altında bir oyuncu. 😉
rotasyon kalecimiz altay kupa maçlarında boy gösterip değerine değer katacak araştırmalarım sonucu iyi gelişeceğini düşünüyorum camizamıza hayırlı olsun

1 sürpriz transfer daha yapıp sezona hazır olacağız
(tabi al sat dengemiz bozuk şu aralar dengeyi sağlamak için transfer listesindeki oyuncularımızı elden çıkartmamız gerekiyor)

Altay’ın osm de gelişimi çok iyi.Şuan diğer oynadığım süperligde Altay’ın gelişimini 102 yapmış adam mesela

Reactions: Felon
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...