Alakası yok, Burnley olarak öyle taktiklere tamamen karşı duran bir kulübüz.
Alakası yok, Burnley olarak öyle taktiklere tamamen karşı duran bir kulübüz.
İnsan ticareti bu resmen nerede bu İngiliz polisi.
Süper Lig'e dönmeye başladı sanki takım ama yine de bizim ligden birilerini görmek iyi. Önce Sörloth, sonra da Altay. Gerçi ikisi de gelişebilir belki.Altay Bayındır, Southampton'da!
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla dikkatleri üzerine çeken genç file bekçisi Altay Bayındır, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'a transfer oldu.
Southampton'ın tecrübeli teknik direktörü @Felon yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde @bazinga hocamızla telefonda görüştüm. Kendisinin Altay'la alakalı fikirlerini aldım, biliyorsunuz kendisi Fenerbahçe ile önemli işler başarmış ve Altay'ın gelişiminde önemli bir rol oynamıştı. Kendisi olumlu görüş bildirince, Altay da gelmek isteyince hemen gerekeni yaptık. Rotasyonun önemli parçalarından olacak." dedi.
Süper Lig'e dönmeye başladı sanki takım ama yine de bizim ligden birilerini görmek iyi. Önce Sörloth, sonra da Altay. Gerçi ikisi de gelişebilir belki.
konyasporla oynadım ben bu oyunu @Sherlock şampiyonluğa oynattım 3.lig olup olmadığını bilmiyordumSpor Toto Süper Lig takımları iyice zengin oldu zaten, hayal edebiliyorum şuan bu gerçeklikte boş beleş oyunculara buradan kazandıkları paraları saçıyorlar.
oynuyor fenere gelecekte Ali koç güçlenicek diye aldırtmıyorlar ancak ligin iptali işe yararda osmde fenere bakıyorumda gerçekçi ötesi deplasmanda maç alamıyor @sokak sanatiReis o ölmedi mi yaa hala futbol oynuyor mu o adam
oynuyor fenere gelecekte Ali koç güçlenicek diye aldırtmıyorlar ancak ligin iptali işe yararda osmde fenere bakıyorumda gerçekçi ötesi deplasmanda maç alamıyor @sokak sanati
alan savunması birde sürekli antreman yap @sokak sanatiReis osm taktığın var mı? Kaybetmez dediğin bi taktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?