OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ınsanin omru bitiyor kardeşim messi mi bitmeyecek

Ekli dosyalar

• 7E4923E5-200B-4383-9F11-D0AFE6E3413F.jpeg
    351.4 KB · Hit: 86
Reactions: MEnes
Dipnot : enes hocamın kadrosu çok sağlam bu arada yedek ağırlıklı yakalamıştım😊

Reactions: MEnes
Altay Bayındır, Southampton'da!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla dikkatleri üzerine çeken genç file bekçisi Altay Bayındır, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'a transfer oldu.

Southampton'ın tecrübeli teknik direktörü @Felon yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde @bazinga hocamızla telefonda görüştüm. Kendisinin Altay'la alakalı fikirlerini aldım, biliyorsunuz kendisi Fenerbahçe ile önemli işler başarmış ve Altay'ın gelişiminde önemli bir rol oynamıştı. Kendisi olumlu görüş bildirince, Altay da gelmek isteyince hemen gerekeni yaptık. Rotasyonun önemli parçalarından olacak." dedi.

Reactions: Araf and bazinga
Süper Lig'e dönmeye başladı sanki takım ama yine de bizim ligden birilerini görmek iyi. Önce Sörloth, sonra da Altay. Gerçi ikisi de gelişebilir belki.

Reactions: Sherlock
Süper Lig'e dönmeye başladı sanki takım ama yine de bizim ligden birilerini görmek iyi. Önce Sörloth, sonra da Altay. Gerçi ikisi de gelişebilir belki.

Spor Toto Süper Lig takımları iyice zengin oldu zaten, hayal edebiliyorum şuan bu gerçeklikte boş beleş oyunculara buradan kazandıkları paraları saçıyorlar.

Reactions: Araf
Transfer tahtasını daha yeni açabildik
Takımda satılacak adamları satmaya devam edeceğiz fakat öyle şaşalı transferlere yetecek bir potansiyele sahip değiliz.
Yine de Payet Premier Lig deneyimi olan ve pek de fena performans göstermeyecek bir futbolcu. Camiaya hayırlı olsun.

@xdragxx ile dostluk maçı yapmışız, 0-0 kalmışız. Daha kadrom tam anlamıyla hazır değil ama yine de hazırlıksız yakalandığım hazırlık maçında ilk defa yenilgisiz ayrılmışım.

Reactions: xdragxx
Liglerin başlamasına kısa süre kala güç olarak kendimize yakın gördüğümüz 3 takımla hazırlık maçı yaptık.
İlk hazırlık maçında @Araf 'ın takımı Brighton'la 0-0 berabere kalırken @Tolstoyevski 'nin takımı S.United'i 3-0 yendik son hazırlık maçında @mesmeso61 'ın takımı N.United'a 2-0 yenildik.
Maçların sonunda hedefimiz olan orta sıralara yakın olduğumuzun sinyallerini vermiş olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...