OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ne kadar da doğruymuş... @Tolstoyevski

zLFVqN.png

images

@Sherlock'un takımı Burnley, Vissel Kobe takımından Andres İniesta'yı takımına transfer etti.

Bunu söylemekten bıktım da, bir kere daha, bir kere daha... Hatta bu yolda ilk 11'e koyduğum oyuncularımı da satışa çıkarmıştım. Yine planlarım...

Kendisinin engin tecrübelerinden faydalanmak adına kulübümüze transfer ettik ve faydalandık da. Ardından bu birlikteliğin kendisinin yaşı sebebiyle fazla uzun sürmeyeceği kanaatine vardık ve satış listesine koyduk değerli oyuncumuzu. İstersen kendisini alıp, bozmuş olduğum planlarına "devam" diyebilirsin. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Kendisinin engin tecrübelerinden faydalanmak adına kulübümüze transfer ettik ve faydalandık da. Ardından bu birlikteliğin kendisinin yaşı sebebiyle fazla uzun sürmeyeceği kanaatine vardık ve satış listesine koyduk değerli oyuncumuzu. İstersen kendisini alıp, bozmuş olduğum planlarına "devam" diyebilirsin. :A
Değerinin çok üstünde fiyata satmaya çalışıyorsun da, maalesef ben bu taktiğine düşmeyeceğim. Kaptan olarak transfer etmeyi düşünüyordum da, senin transfer taktiğinin kurbanı olun, yapacak bir şey yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Değerinin çok üstünde fiyata satmaya çalışıyorsun da, maalesef ben bu taktiğine düşmeyeceğim. Kaptan olarak transfer etmeyi düşünüyordum da, senin transfer taktiğinin kurbanı olun, yapacak bir şey yok. :A

Alakası yok, Burnley olarak öyle taktiklere tamamen karşı duran bir kulübüz. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
İnsan ticareti bu resmen nerede bu İngiliz polisi. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...