Kadro yapılandırılmasını sağlıyorum.bu arada oyuncu bulamadım lig start almadan kadroya oyuncu almaya çalışacağım
Kaç milyon doların var hesapta bi yazsana mera ettim. 250 m vardır
Kadro yapılandırılmasını sağlıyorum.bu arada oyuncu bulamadım lig start almadan kadroya oyuncu almaya çalışacağım
139 bulunuyorKaç milyon doların var hesapta bi yazsana mera ettim. 250 m vardır
Zaten daha satamıyorum oyuncu almam şart kadroda oyuncu kalmadı şimdi oyuncu almak lazım yoksa satılmıyor@Araf 'ın kadro değeri kadar.😱
Zaten daha satamıyorum oyuncu almam şart kadroda oyuncu kalmadı şimdi oyuncu almak lazım yoksa satılmıyor
Senin oyuncuların iyi, bence Transferlerin çok iyi o açıdan kadronu bozma bence.ha kadronda düşünmediğin oyuncu bulunuyorsa o başkaBenim takımdan istediğin oyuncu varsa satarım belki sana. İşime yaramayan birini
Senin oyuncuların iyi, bence Transferlerin çok iyi o açıdan kadronu bozma bence.ha kadronda düşünmediğin oyuncu bulunuyorsa o başka
Kaşif son araştırmalarda iyi oyuncular sunmuyorAslında @Turkuazz'ın hepimizi gömecek kadar parası var da, mütevazılığından kullanmıyormuş.
Fiyat konuları işi bozabilirTabi ki işime yaramayan oyuncu var. Teklif etmek istersen bekleriz en pahalı fiyattan satarım sana
Belki sen kaşifi kullanamıyorsundur ya da beklentilerini çok yüksek tutuyorsundur.Kaşif son araştırmalarda iyi oyuncular sunmuyor
Vay canına ben de 3-5 damlasın diye adam sata sata 11 adam zor çıkaracak hale geldim.139 bulunuyor
Yada Kaşif acemi bilmiyorumBelki sen kaşifi kullanamıyorsundur ya da beklentilerini çok yüksek tutuyorsundur.
Aslında kadroyu azaltmamak ta lazım her sattığın oyuncunun yanında almak daha iyiVay canına ben de 3-5 damlasın diye adam sata sata 11 adam zor çıkaracak hale geldim.
@Sherlock'un takımı Burnley, Vissel Kobe takımından Andres İniesta'yı takımına transfer etti.
Bunu söylemekten bıktım da, bir kere daha, bir kere daha... Hatta bu yolda ilk 11'e koyduğum oyuncularımı da satışa çıkarmıştım. Yine planlarım...
Değerinin çok üstünde fiyata satmaya çalışıyorsun da, maalesef ben bu taktiğine düşmeyeceğim. Kaptan olarak transfer etmeyi düşünüyordum da, senin transfer taktiğinin kurbanı olun, yapacak bir şey yok.Kendisinin engin tecrübelerinden faydalanmak adına kulübümüze transfer ettik ve faydalandık da. Ardından bu birlikteliğin kendisinin yaşı sebebiyle fazla uzun sürmeyeceği kanaatine vardık ve satış listesine koyduk değerli oyuncumuzu. İstersen kendisini alıp, bozmuş olduğum planlarına "devam" diyebilirsin.
Değerinin çok üstünde fiyata satmaya çalışıyorsun da, maalesef ben bu taktiğine düşmeyeceğim. Kaptan olarak transfer etmeyi düşünüyordum da, senin transfer taktiğinin kurbanı olun, yapacak bir şey yok.
İnsan ticareti bu resmen nerede bu İngiliz polisi.Kendisinin engin tecrübelerinden faydalanmak adına kulübümüze transfer ettik ve faydalandık da. Ardından bu birlikteliğin kendisinin yaşı sebebiyle fazla uzun sürmeyeceği kanaatine vardık ve satış listesine koyduk değerli oyuncumuzu. İstersen kendisini alıp, bozmuş olduğum planlarına "devam" diyebilirsin.