Çok güçlü olabilir, evet. Önemli olan, takım olabilmek. Takım olabildiğin kadar zirveye oynarsın.Ne rekabeti kardeşim, rekabet falan yok.Premier Lig'in Tavşanlı Linyitspor'u kıvamında takılıyoruz biz, adaşımın takımı çok güçlü.@MEnes
Seviyemin altında bir oyuncu. 😉Paran olursa calarsin kapımı hocam
Benim rakipler PC olduğu için gruplardan rahat çıkarım gibi, ilk hafta deplasmanda tek attıktan sonra
Benim rakipler PC olduğu için gruplardan rahat çıkarım gibi, ilk hafta deplasmanda tek attıktan sonraAma bir şeyi merak ediyorum, dizilişte forvette yer alan adamı aslında ofansif orta saha olarak orta sahada oynatmak istiyorum ama farklı mevkide olunca kırmızı uyarısı çıkıyor malum, buna rağmen o mevkide oynatsak çok mu kötü performans veriyorlar
Benim rakipler PC olduğu için gruplardan rahat çıkarım gibi, ilk hafta deplasmanda tek attıktan sonraAma bir şeyi merak ediyorum, dizilişte forvette yer alan adamı aslında ofansif orta saha olarak orta sahada oynatmak istiyorum ama farklı mevkide olunca kırmızı uyarısı çıkıyor malum, buna rağmen o mevkide oynatsak çok mu kötü performans veriyorlar
Önlibero fetişimden dolayı Manchester City ile 4-2-3-1 oynamıştım. Üçlünün ortasında De Bruyne, kenarlarda Sterling ve B. Silva oynardı. Bu diziliş oyuncuların performansını düşürdü mü? Hayır. Pekii ekstra verim aldım mı? Bu da hayır.Yani normalde kırmızı olmadığı halde kırmızı olduğuna göre oyun sana, "bunu yapma, bak bu sakıncalı bir hareket, yapma bunu..." demek istiyor sanki.Kadro yapmayı unuttuğum zaman bazen kendi kendine oluyor o tip karışıklıklar, maçı kazandığım çok oluyor ama yanlış mevkide oynayan oyuncunun bireysel performansı baya düşük oluyor.
Önlibero fetişimden dolayı Manchester City ile 4-2-3-1 oynamıştım. Üçlünün ortasında De Bruyne, kenarlarda Sterling ve B. Silva oynardı. Bu diziliş oyuncuların performansını düşürdü mü? Hayır. Pekii ekstra iyi verim aldım mı? Bu da hayır.
Adam inat etti, kazanmayı başardı. Lionel Messi olmadan kazan bakalım.
Sheffield United, Paraya Kıydı!
Transferin suskun takımı Sheffield United, kadrosuna Hakim Ziyech'i kattı. Transferle alakalı konuşan Sheffield United teknik direktörü @Tolstoyevski, "kulübün parasını kendim için harcadığımı söylüyorlardı, bu iddiaları yalanlamak adına transfer yapmamız şart olmuştu. Ziyech, Ajax'ı son yıllarda başarıya taşımış; son derece önemli bir oyuncu. Takımımıza çok şey katacağına eminim, benvenuto Ziyech..." ifadelerini kullandı.
Daha takımımız tam olarak hazır değil
Almak geldi içimden de, gelişmiyor diye vazgeçtim.Sheffield United, Paraya Kıydı!
Transferin suskun takımı Sheffield United, kadrosuna Hakim Ziyech'i kattı. Transferle alakalı konuşan Sheffield United teknik direktörü @Tolstoyevski, "kulübün parasını kendim için harcadığımı söylüyorlardı, bu iddiaları yalanlamak adına transfer yapmamız şart olmuştu. Ziyech, Ajax'ı son yıllarda başarıya taşımış; son derece önemli bir oyuncu. Takımımıza çok şey katacağına eminim, benvenuto Ziyech..." ifadelerini kullandı.
O takımıda alsalar katılım artar 🤗Katılımcı listesinin son halini de paylaşayım, hangi kullanıcı adı kime ait netleşmiş olur:
Bu arada Norwich City boş, onu da doldurmak adına önerdiğiniz birisi var mı?
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?