OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bilirsin işini. @MEnes'le bakalım rekabetiniz nasıl geçecek, göreceğiz. :A

Ne rekabeti kardeşim, rekabet falan yok. :A Premier Lig'in Tavşanlı Linyitspor'u kıvamında takılıyoruz biz, adaşımın takımı çok güçlü. :A @MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Araf
asd.jpg

Size intikamı anlatamam ama resmini gösterebilirim... :A @batuhankaralar

Alman disiplini + Hollanda ekolü günü kayıpsız kapatmış. :A

@Tolstoyevski @DarkLegenD
Benim rakipler PC olduğu için gruplardan rahat çıkarım gibi, ilk hafta deplasmanda tek attıktan sonra :A Ama bir şeyi merak ediyorum, dizilişte forvette yer alan adamı aslında ofansif orta saha olarak orta sahada oynatmak istiyorum ama farklı mevkide olunca kırmızı uyarısı çıkıyor malum, buna rağmen o mevkide oynatsak çok mu kötü performans veriyorlar :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Benim rakipler PC olduğu için gruplardan rahat çıkarım gibi, ilk hafta deplasmanda tek attıktan sonra :A Ama bir şeyi merak ediyorum, dizilişte forvette yer alan adamı aslında ofansif orta saha olarak orta sahada oynatmak istiyorum ama farklı mevkide olunca kırmızı uyarısı çıkıyor malum, buna rağmen o mevkide oynatsak çok mu kötü performans veriyorlar :A

Yani normalde kırmızı olmadığı halde kırmızı olduğuna göre oyun sana, "bunu yapma, bak bu sakıncalı bir hareket, yapma bunu..." demek istiyor sanki. :A Kadro yapmayı unuttuğum zaman bazen kendi kendine oluyor o tip karışıklıklar, maçı kazandığım çok oluyor ama yanlış mevkide oynayan oyuncunun bireysel performansı baya düşük oluyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yani normalde kırmızı olmadığı halde kırmızı olduğuna göre oyun sana, "bunu yapma, bak bu sakıncalı bir hareket, yapma bunu..." demek istiyor sanki. :A Kadro yapmayı unuttuğum zaman bazen kendi kendine oluyor o tip karışıklıklar, maçı kazandığım çok oluyor ama yanlış mevkide oynayan oyuncunun bireysel performansı baya düşük oluyor. :A
Önlibero fetişimden dolayı Manchester City ile 4-2-3-1 oynamıştım. Üçlünün ortasında De Bruyne, kenarlarda Sterling ve B. Silva oynardı. Bu diziliş oyuncuların performansını düşürdü mü? Hayır. Pekii ekstra verim aldım mı? Bu da hayır. :A

Son düzenleme:
Önlibero fetişimden dolayı Manchester City ile 4-2-3-1 oynamıştım. Üçlünün ortasında De Bruyne, kenarlarda Sterling ve B. Silva oynardı. Bu diziliş oyuncuların performansını düşürdü mü? Hayır. Pekii ekstra iyi verim aldım mı? Bu da hayır. :A

Lafa öyle bir girmişsin ki gerçekten başarılı oldun ve işe yarar bir verim aldın sandım. :A Faydası yok işte, yapmayın oyunun doğasına ters hareketler. :A @Tolstoyevski

Sheffield United, Paraya Kıydı!

La9QNK.jpg

Transferin suskun takımı Sheffield United, kadrosuna Hakim Ziyech'i kattı. Transferle alakalı konuşan Sheffield United teknik direktörü @Tolstoyevski, "kulübün parasını kendim için harcadığımı söylüyorlardı, bu iddiaları yalanlamak adına transfer yapmamız şart olmuştu. Ziyech, Ajax'ı son yıllarda başarıya taşımış; son derece önemli bir oyuncu. Takımımıza çok şey katacağına eminim, benvenuto Ziyech..." ifadelerini kullandı.

La9QNK.jpg

Transferin suskun takımı Sheffield United, kadrosuna Hakim Ziyech'i kattı. Transferle alakalı konuşan Sheffield United teknik direktörü @Tolstoyevski, "kulübün parasını kendim için harcadığımı söylüyorlardı, bu iddiaları yalanlamak adına transfer yapmamız şart olmuştu. Ziyech, Ajax'ı son yıllarda başarıya taşımış; son derece önemli bir oyuncu. Takımımıza çok şey katacağına eminim, benvenuto Ziyech..." ifadelerini kullandı.

Kulübün ismine benzer olduğu için alt tarafı yeterli miktarda şerif şapkası siparişi vermiştim Teksas'tan. Vay efendim bu herif kulüp parasını çarçur ediyor, kara para aklıyor, türlü türlü iftira... Vurdum masaya yumruğu, artık taktik maktik yok, bam!bam!bam! dedim ve bitirdim transferi. Tüm kasaba halkına ve kulüp camiasına hayırlı olsun diyorum.

1589401271895.jpeg

La9QNK.jpg

Almak geldi içimden de, gelişmiyor diye vazgeçtim. :D

Hayırlı olsun @Tolstoyevski. Sağlam oyuncu. Bir dönem Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti de, gelmemişti. İyi ki de gelmedi. Gelseydi, muhtemelen Chelsea'ye transfer oluyor olmazdı. Gençlerin ışıklarını söndürüyoruz. :)

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
  • Beğendim
Reactions: Sherlock
Kimmich mi? Casemiro mu daha iyi sizce oyunda kararsız kaldım.:A Hangisini almalıyım.s.s

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...