OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evimizde Tottenham’a karşı aldığımız beraberlikle ilerleyen süreçte ne kadar kudretli, ne kadar dirençli ve ne kadar güçlü bir takım olacağımızı herkese kanıtlıyoruz. Messi'nin ne yapıp edip gol atması ise, kesinlikle rahatsızlık verici bir durum... @MEnes

@Sherlock ile yaptığımız dostluk maçında hezimete uğradık ve takımın daha oturmadığını daha iyi bir şekidle gördük. İki habersiz ve bir de haberli olmak üzere üç maç, sıfır galibiyet. Olsun, daha bu başlangıç. Yeni yeni alışıyoruz, yeni yeni ısınıyoruz sahalara ve takım oturmadı daha.

Reactions: MEnes and Sherlock

Burnley ağır toptur, altında kalırsınız.
Bulaşmayın...

Reactions: Araf
Bu tarz konuşmalar yapan adamlar hep küme düşer.
Realist olup millete 3 puan dağıtmak daha erdemli bir davranış.

Bu tarz konuşmalar yapan adamlar hep küme düşer.
Realist olup millete 3 puan dağıtmak daha erdemli bir davranış.
Bilemeyiz, daha doğru dürüst transfer bile yapmadım. Haliyle çok iddialı olmam saçma olurdu.

Bu arada takımı boşalttın sanırım, orta saha neredeyse yok gibi bir şey. Büyük futbolcular gelecek sanırım. Aston Villa'nın değeri bu kadar düşük olmamalıydı yani diğer türlü.

Reactions: DarkLegenD
Büyük futbolcular mı? 😱 Gelsinler tamam da gelirken bana da haber versinler.
Taş çatlasa bir tane transfer yapabilirim şimdilik.
O da kaleci olacak zaten.

Kaşla göz arasında Matuidi'yi ve Immobile'yi almışsın ve takımın, benim takımıma göre bir tık daha oturmuş durumda.

Transfer operasyonunu son derece sessiz ve derinden yürütüyoruz, rakiplerimizin aldığı büyük yıldızlar sayesinde dikkat çekmeden yolumuza devam ediyoruz.

ARSENAL'DEN ASRIN TRANSFERİ!
Arsenal transfer bombasını patlattı.Zinadine Zidane Arsenal teknik direktörü @secquin i arayıp futbol sahalarına geri dönmek istediğini söyledi.Bunun üzerine hemen başkan ile iletişime geçen @secquin bu transferin hemen bitirilmesi talimatını verdi.Şuan bekledikleri oyuncuların satışının gerçekleşmemesi nedeni ile bu transferin zor olacağı yanıtını alan @secquin zidane ile özel bir görüşme gerçekleştirdi ve transferi bitirdi.
Zidane'dan büyük fedakarlık!
Kulübün mali yapısını anlatan ve transferde kolay sağlaması istenilen zidane'nin cevabı taktir topladı!
Bu kulüpte oynamayı çok istediğini söyleyen zidane korona virüsü nedeniyle mali zorluklar yaşayan kulübe beklenmedik bir hamle yaparak boş mukaveleye imza attı ve daha gelmeden taraftarların gönlünde taht kurdu.
Artık söz fav10.net ailesinde

Reactions: MEnes and Sherlock

Lige bak, Zidane'ı futbola döndürdü.
Fav10 Ligi > Şampiyonlar Ligi. Çok net.

Reactions: MEnes and secquin
Zidane olayı espri mi yoksa oyunda cidden efsaneler de var mı?

Reactions: secquin
Büyük futbolcular mı? 😱 Gelsinler tamam da gelirken bana da haber versinler.
Taş çatlasa bir tane transfer yapabilirim şimdilik.
O da kaleci olacak zaten.
Kadronun değeri o kadar da düşük değildi diye hatırlıyorum ve bu kadar da az değildir oyuncu sayısı diye düşünüyorum, ilginç.

Reactions: DarkLegenD
Zidane olayı espri mi yoksa oyunda cidden efsaneler de var mı?

Dönem dönem transfer pazarına ekliyorlar 3-5 tane. Ancak isimleri dışında pek bir farkları yok normal futbolculardan bildiğim kadarıyla, artı normal transfer ücretine ek olarak 100 tane coin istiyor transfer etmek istediğin her bir efsanenin başına. O yüzden çok mantıklı ve gerekli değil bence.

Reactions: xdragxx
Zidaneyle konuştum sana çok kinlenmiş.Sezon sonu görüşelim dedi 😂

Reactions: Sherlock
Bu transferle birlikte lig iyice ütopyaya dönüştü. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar ve Mbappe gibi oyuncuların yanında, emekli olmuş bir futbolcu da geliyor lige ve iyice ütopya oluyor lig.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...