Ben reklamları her ortamda kuvvetli şekilde kapattığım için yararlanamadım onlardan bir türlü.
Orada reklamlarla alakalı bir şey olmaması lazım ya, "bir tane oyuncu sat" gibi basit görevler oluyor.
Son düzenleme:
Ben reklamları her ortamda kuvvetli şekilde kapattığım için yararlanamadım onlardan bir türlü.
Ekli dosyayı görüntüle 81774
@Sherlock ile yaptığımız dostluk maçında hezimete uğradık ve takımın daha oturmadığını daha iyi bir şekidle gördük. İki habersiz ve bir de haberli olmak üzere üç maç, sıfır galibiyet. Olsun, daha bu başlangıç. Yeni yeni alışıyoruz, yeni yeni ısınıyoruz sahalara ve takım oturmadı daha.
Bu tarz konuşmalar yapan adamlar hep küme düşer. Realist olup millete 3 puan dağıtmak daha erdemli bir davranış.Ekli dosyayı görüntüle 81774
@Sherlock ile yaptığımız dostluk maçında hezimete uğradık ve takımın daha oturmadığını daha iyi bir şekidle gördük. İki habersiz ve bir de haberli olmak üzere üç maç, sıfır galibiyet. Olsun, daha bu başlangıç. Yeni yeni alışıyoruz, yeni yeni ısınıyoruz sahalara ve takım oturmadı daha.
Kaşla göz arasında Matuidi'yi ve Immobile'yi almışsın ve takımın, benim takımıma göre bir tık daha oturmuş durumda.Burnley ağır toptur, altında kalırsınız. Bulaşmayın...
Bilemeyiz, daha doğru dürüst transfer bile yapmadım. Haliyle çok iddialı olmam saçma olurdu.Bu tarz konuşmalar yapan adamlar hep küme düşer. Realist olup millete 3 puan dağıtmak daha erdemli bir davranış.
Büyük futbolcular mı? 😱 Gelsinler tamam da gelirken bana da haber versinler. Taş çatlasa bir tane transfer yapabilirim şimdilik. O da kaleci olacak zaten.Bilemeyiz, daha doğru dürüst transfer bile yapmadım. Haliyle çok iddialı olmam saçma olurdu.
Bu arada takımı boşalttın sanırım, orta saha neredeyse yok gibi bir şey. Büyük futbolcular gelecek sanırım. Aston Villa'nın değeri bu kadar düşük olmamalıydı yani diğer türlü.
Kaşla göz arasında Matuidi'yi ve Immobile'yi almışsın ve takımın, benim takımıma göre bir tık daha oturmuş durumda.
Ekli dosyayı görüntüle 81777
ARSENAL'DEN ASRIN TRANSFERİ!
Arsenal transfer bombasını patlattı.Zinadine Zidane Arsenal teknik direktörü @secquin i arayıp futbol sahalarına geri dönmek istediğini söyledi.Bunun üzerine hemen başkan ile iletişime geçen @secquin bu transferin hemen bitirilmesi talimatını verdi.Şuan bekledikleri oyuncuların satışının gerçekleşmemesi nedeni ile bu transferin zor olacağı yanıtını alan @secquin zidane ile özel bir görüşme gerçekleştirdi ve transferi bitirdi.
Zidane'dan büyük fedakarlık!
Kulübün mali yapısını anlatan ve transferde kolay sağlaması istenilen zidane'nin cevabı taktir topladı!
Bu kulüpte oynamayı çok istediğini söyleyen zidane korona virüsü nedeniyle mali zorluklar yaşayan kulübe beklenmedik bir hamle yaparak boş mukaveleye imza attı ve daha gelmeden taraftarların gönlünde taht kurdu.
Artık söz fav10.net ailesinde
Var. Bazı zamanlarda efsanelerden transfer yapabiliyorsun.Buna pele de dahil 😂Zidane olayı espri mi yoksa oyunda cidden efsaneler de var mı?
Kadronun değeri o kadar da düşük değildi diye hatırlıyorum ve bu kadar da az değildir oyuncu sayısı diye düşünüyorum, ilginç.Büyük futbolcular mı? 😱 Gelsinler tamam da gelirken bana da haber versinler. Taş çatlasa bir tane transfer yapabilirim şimdilik. O da kaleci olacak zaten.
Zidane olayı espri mi yoksa oyunda cidden efsaneler de var mı?
Takım oyuncusu al takıma, büyük yıldız almaya gerek yok.Transfer operasyonunu son derece sessiz ve derinden yürütüyoruz, rakiplerimizin aldığı büyük yıldızlar sayesinde dikkat çekmeden yolumuza devam ediyoruz.
Zidaneyle konuştum sana çok kinlenmiş.Sezon sonu görüşelim dedi 😂Dönem dönem transfer pazarına ekliyorlar 3-5 tane. Ancak isimleri dışında pek bir farkları yok normal futbolculardan bildiğim kadarıyla, artı normal transfer ücretine ek olarak 100 tane coin istiyor transfer etmek istediğin her bir efsanenin başına. O yüzden çok mantıklı ve gerekli değil bence.
Takım oyuncusu al takıma, büyük yıldız almaya gerek yok.
Bu transferle birlikte lig iyice ütopyaya dönüştü. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar ve Mbappe gibi oyuncuların yanında, emekli olmuş bir futbolcu da geliyor lige ve iyice ütopya oluyor lig.Ekli dosyayı görüntüle 81777
ARSENAL'DEN ASRIN TRANSFERİ!
Arsenal transfer bombasını patlattı.Zinadine Zidane Arsenal teknik direktörü @secquin i arayıp futbol sahalarına geri dönmek istediğini söyledi.Bunun üzerine hemen başkan ile iletişime geçen @secquin bu transferin hemen bitirilmesi talimatını verdi.Şuan bekledikleri oyuncuların satışının gerçekleşmemesi nedeni ile bu transferin zor olacağı yanıtını alan @secquin zidane ile özel bir görüşme gerçekleştirdi ve transferi bitirdi.
Zidane'dan büyük fedakarlık!
Kulübün mali yapısını anlatan ve transferde kolay sağlaması istenilen zidane'nin cevabı taktir topladı!
Bu kulüpte oynamayı çok istediğini söyleyen zidane korona virüsü nedeniyle mali zorluklar yaşayan kulübe beklenmedik bir hamle yaparak boş mukaveleye imza attı ve daha gelmeden taraftarların gönlünde taht kurdu.
Artık söz fav10.net ailesinde
Sen bilirsin işini. @MEnes'le bakalım rekabetiniz nasıl geçecek, göreceğiz.Biz planlamamızı son derece doğru yapıyoruz Araf hocam, lütfen herkes kendi takımıyla ilgilensin.