İşte oyunun dengesini değiştirecek taktiksel değişim...Takım şu an ofansif modda, yani gerekli ayarlamaları yapsam 7 tane değil 6 tane gol yerdim.@MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 81768
İşte oyunun dengesini değiştirecek taktiksel değişim...Takım şu an ofansif modda, yani gerekli ayarlamaları yapsam 7 tane değil 6 tane gol yerdim.@MEnes
Biz Abdullah Avcı'nın köleliğini boşuna yapmadık bir zamanlar.İşte oyunun dengesini değiştirecek taktiksel değişim...
Paran olursa calarsin kapımı hocamBiz uyurken hamle yapılmış. Paran yok ki transfer yapayım bende.
Genç piril pırıl orta sahalarimiz var sarim mi bitane 🤣Hayır.Şuana kadar satılan 2 tane oyuncum var. İkiside orta sahadan şansıma.donnaruma dışında da hiç transfer yapmadım.O yüzden öyle görünüyor.
Men edilmedi son maçında adamın birine kafayı çakıp yakışıklı veda etti reyis.
Men edilmedi son maçında adamın birine kafayı çakıp yakışıklı veda etti reyis.
2006 Dünya Kupasıydı galiba.
Takım şu an ofansif modda, yani gerekli ayarlamaları yapsam 7 tane değil 6 tane gol yerdim.@MEnes
Benim param olsa alırdım.Satılabilir dimi sonradan. Neyse alayım mı
Materazziye kafa atmıştı onun yüzünden finali kaybettiği için futbolu biraktiMen edilmedi son maçında adamın birine kafayı çakıp yakışıklı veda etti reyis.
2006 Dünya Kupasıydı galiba.
Ben zaten öncesinde bırakmıştı, son maçı olduğu belliydi diye hatırlıyorum.Materazziye kafa atmıştı onun yüzünden finali kaybettiği için futbolu birakti
Aynen öyle 😂Orta sahaya takviye yaparsan eğer, daha iyi olur o zaman. Kaleyi sağlama aldın, defans ve forveti de döndürürsün de, biraz da orta sahaya takviye yapman şart. Yaptın mı, çok iyi olur takım.
Hahaha bugün büyük bir oyuncu transferi patlatmayı düşünüyorum. Takipte kalın 😂😂😂Genç piril pırıl orta sahalarimiz var sarim mi bitane 🤣
Kaşiften çok büyük bir oyuncuyu geliyor sanırım.Aynen öyle 😂
Hahaha bugün büyük bir oyuncu transferi patlatmayı düşünüyorum. Takipte kalın 😂😂😂
Sürpriz 😂😂😂Kaşiften çok büyük bir oyuncuyu geliyor sanırım.
Ben reklamları her ortamda kuvvetli şekilde kapattığım için yararlanamadım onlardan bir türlü."Başarılar" sekmesi altında yapılması çok kolay olan görevler var, onları yapmanızı öneririm kolay yoldan coin kazanmak için.
Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar ve Mbappe gibi oyuncuların yanında, bir de büyük sürpriz daha geliyor. Bakalım kimmiş, göreceğiz.Sürpriz 😂😂😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?