OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel topçu, hemen al acıma...
Alacağım da, para eksiğim var. Benim futbolcular da kolay kolay satılmadığı için sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden söyleyeyim dedim. En geç yarına para gelir de, muhtemelen satın alabilirim.

Reactions: MEnes
Alacağım da, para eksiğim var. Benim futbolcular da kolay kolay satılmadığı için sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden söyleyeyim dedim. En geç yarına para gelir de, muhtemelen satın alabilirim.
Benim para durumu da vahim ya şuan elim kolum bağlandı. Kimseyi satamadan bu işi toparlamam zor duruyor. MESSİ'yi aldık aldık da cebimizde 5 kuruşsuz kaldık...

Reactions: Araf
Benim para durumu da vahim ya şuan elim kolum bağlandı. Kimseyi satamadan bu işi toparlamam zor duruyor. MESSİ'yi aldık aldık da cebimizde 5 kuruşsuz kaldık...
Elimde 50'nin üzerinde coin vardı. Ben gittim, kaleci bulayım dedim. İlkinde gücü düşükler geldi, genç de gelmedi. Genç bekliyordum oysa. İkinci defa denedim, genç ayarlamama rağmen gücü yüksek, Neuer, Ospina Cillessen gibi isimler geldi. Neuer'in yaşı çok ama yine de kalemi sağlama almak için onu aldım. Oradan da coin gitti. Bir de genç forvet alayım dedim, oradan da gitti coin. Bir de bütçenin üstünde üç oyuncu çıktı. Genç diyorum, yaşlı getiriyor. Benim kaşif değişik. Boşu boşuna coinim azaldı. Hatta en son coini tamamlamak için reklam izleyip duruyordum. Geldi de, öyle geldi Joao Felix. Para gelsin de, alayım. Anlamlı olsun coinin gitmesi bari. Bu yüzden söyleyeyim dedim.

Lionel Messi'yi almanın zararları işte ama yine de oyuncuları dünyanın parasına satıp, yenisini yenilerine koyabilirsin. Bizim için biraz zor o işler.

MESSI'nin 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta ilk yarıyı 0-1 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda Bournemouth takımına gol olup yağan Tottenham maçı 4-2 kazanarak lige hazırlıkları kapsamında ne kadar ilerleme kaydettiğini gösteriyor ve önceki hazırlık maçının intikamını alıyor... @emreemreu

Reactions: emreemreu
Kaleyi sağlama almışsın evet. Bende de Lloris'in durumu iyi duruyor şuan. Takımda 80 aşağısı oyuncu yok ilk 11'de. Yedeklerde bile bir sürü 80'lik adam var...
Şans işte...

Benim de tüm coin bonuslarını harcamama neden oldu Messi'yi almak ama dediğin gibi bende oyuncu var satacak.
1 tanesini satsam parayı toparlarım, bugün yarın artık para bekliyoruz...

Bütçesi düşük olan kulüplerde ne yazık ki bir anda satmak mümkün olmuyor. Yine de senin kulübünde oyuncu satılıp, yerine en sağlamından oyuncular gelebiliyor.

Bütçesi düşük olan kulüplerde ne yazık ki bir anda satmak mümkün olmuyor. Yine de senin kulübünde oyuncu satılıp, yerine en sağlamından oyuncular gelebiliyor.
İşte o satış işlemini görüp bankamda o yüsek parayı görmek istiyorum bir an önce...
Sabır dostum, sabır zor bir şey ama sonu güzel biten bir şey...

Büyük oyuncuları olan değil, taktik savaşı kazanacak aslında, takım olan kazanacak.
Tabi ki, biz sadece paramızla ve gücümüzle şampiyonluk kovalayan bir takım olmayacağız...
Yapacağımız taktiksel işlemler futbolun göze hoş gelmesi üzerine olacak...

Coin istiyormuş dostluk maçlarında ve bende coin yok. İstersen rövanş yapalım @emreemreu.

Reactions: emreemreu
Tabi ki, biz sadece paramızla ve gücümüzle şampiyonluk kovalayan bir takım olmayacağız...
Yapacağımız taktiksel işlemler futbolun göze hoş gelmesi üzerine olacak...
Taktik konusunda başarılı olduğun takdirde, zaten kimi zaman büyük futbolculara bile ihtiyacın olmayacak.

Doğru dedin, mesela Wolverhampton iki hazırlık maçında da beni yendi... Bu durum canımı sıkıyor...
@batuhankaralar
Adamın elinde Joao Moutinho gibi bir adam var. Yaşına rağmen gücü de 88, çok iyi. Benim takıma göre de daha iyi kadrosu var. Premier Lig'de geçen sezon 7. bitirmişti, bu sezon 6. sırada yer alıyor. Zorlasa, ilk 4'e bile girebilir. Boş bir takımı yok yani, sağlam. Tottenham'ın bile üstünde takımı var. Önemli olan takım olmak yani. @batuhankaralar'a aslında iyi takım çıktı, etkili oyuncuları olan.

Transfer listesine "efsane" kategorisiyle, "26 yaşındaki" 45 milyon euro ile, 95 gücüyle Nicolas Anelka dahil oluyor.

Evet benim takım daha taktik olarak tam oturmadı sanırım. Tek kale oynamışım gerçi maçta ama bitiricilik yetersiz kalmış.
Adam yamyam gibi savunma yaparak almış maçı klasik olarak.
Neyse çözeceğiz bu işi, ligler başlayınca yavaş yavaş hallederiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...