OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydınlandık sayende, teşekkürler. Güzel şehrin varmış. :A

Benim takım Crystal Palace de başkent Londra'nın takımıymış. Şehri anlatmaya gerek yok herhalde. :A
Londra ile kıyaslanamaz şehir ama yine de mütevazı, kendi halinde güzellikleri olan bir şehrimiz var. Sen kendi şehrini anlatmaya kalksan zaten, şu anda fazlasıyla dolar taşar. Bu arada transfer listesine koyduğun Jordan Ayew, transfer gündemimize girdi. Gerçi büyük ihtimalle yalan haber ama yine de gündemde. :D
Bu görüntülerden sonra senin takıma karşı ilk 11'i ayarlamadan çıkma kararı aldım. Aşırı etkilendim. :A
O derece hafife alıyorsun yani. :A
Aman aman nereye geldik. :A Brighton deplasmanları keyifli olacak gibi duruyor sayın hocam, beni ve teknik ekibimi şu enfes deniz manzarasını gören bir yerde ağırlarsınız umarım. :A
Stadyumumuz kuş bakışı, uzaktan bakılarak deniz manzarasına ulaşılabiliyor. :A
Çok iyi tanıtım yapmışsın 🤗🤗
Teşekkürler. :)
Yasaklar ne zaman kalkıyordu ?? 1 bilet lütfen 🥳 🥳
Oteller çok pahalıymış yalnız. :D
Kura çekiminin ciddiyeti teknik direktörlere de yansımış. :A Gaza geldim, KYK maaşımı yatırıp kaşiften dolusuyla adam alacağım. :A
Sanki okula gidiyorsun, yatır, bir şey olmaz. Bir de adam Denizlili ve Denizli'de okuyor, paranın hesabını yapıyor. Çok ilginç. :A

Londra ile kıyaslanamaz şehir ama yine de mütevazı, kendi halinde güzellikleri olan bir şehrimiz var. Sen kendi şehrini anlatmaya kalksan zaten, şu anda fazlasıyla dolar taşar. Bu arada transfer listesine koyduğun Jordan Ayew, transfer gündemimize girdi. Gerçi büyük ihtimalle yalan haber ama yine de gündemde. :D

O derece hafife alıyorsun yani. :A

Stadyumumuz kuş bakışı, uzaktan bakılarak deniz manzarasına ulaşılabiliyor. :A

Teşekkürler. :)

Oteller çok pahalıymış yalnız. :D

Sanki okula gidiyorsun, yatır, bir şey olmaz. Bir de adam Denizlili ve Denizli'de okuyor, paranın hesabını yapıyor. Çok ilginç. :A
Bana kötü örnek oluyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Amex-Stadium-Brighton.jpg

Selamlar gençler. Bu benim stadım, 2011 yılında açıldı. 30 bin kapasiteli bir stadyumum var. Ayrıca şehrim Brighton da mütevazı bir kent, 2011 yılındaki sayıma göre 229 bin nüfuslu ve 82.79 km² büyüklüğünde. Mütevazı bir kentiz, mütevazı bir takımız. Şehrimiz de bir o kadar mütevazı.

Brighton.UK.JPG

Gördüğünüz üzere mükemmel bir doğa manzarası var şehrin, çok turistik.

brighton-696x392.jpg

Kumsal da çok güzel ve çok farklı bir havası var.

BRI_ExploreGallery4.jpg

Gördüğünüz yer Bringhton iskelesi.

2371908100837471807_4741666.jpg

Şu enfes manzaraya da bakın!

james-beer-brighton-pier.jpg

Şu manzaraya da bakın!

Fun-Things-To-Do-In-Brighton-A-Complete-Guide-5.jpg

Romantik çiftlerimiz de var.

image-brihton_nerede_kalinir.jpg

Geceleri de böyle bir manzara oluyor.

Brighton-Language-College.jpg

Gülümseyin, çekiyorum!

c58ab2aaa48b2d4e5b46dd63b5412627

Gelelim tekrar kulübümüze!

712b23442aad6594defd2bc3423032bd

Böyle estetik vuruşlar yaptığımız maçlar olur umarım.

gettyimages-954723740.jpg

Umarım, böyle de seviniriz.

brighton-and-hove-albion-136420234182336101-170809105147.jpg

Umarım sevincimiz bol olur.

neal-maupay-von-brighton-1587457753-36760.jpg

Herkese başarılar!

@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @xdragxx.
Şehrin muazzamlığı galibiyet alasımı getirmedi doğrusu... Yedek takım çıkacağım bu deplasmanda sanırım... :A

• Güldürdün
Ona göre bakıp En Favori Menajer ödülü verelim o zaman. :Z

SON DAKİKA!

UOT13X.jpg

Fav10 Futbol Federasyonu (FFF) başkanı @bazinga, en çok menajer puanı toplamayı başaran teknik direktörümüze "En Favori Menajer" ödülü verileceğini duyurdu. Buna ek olarak herhangi bir para ödülünün olup, olmadığı ise henüz bilinmiyor...

@Araf @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @bazinga @Turkuazz @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Siyagriyus @sokak sanati @batuhankaralar @emreemreu @secquin @Polat Şaşmaz @Felon

Screenshot_2020-05-12-22-27-41-616_com.gamebasics.osm.jpg

Orta sahamızda ki dar kadromuza genç rotasyonlari dahil etme kararı aldık bu gidişatta Real Madrid'in genç yıldızı Reinier'i renklerimize bağladık camiamıza duyurulur

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Joao Felix geliyor gençler, aslında planlarımın arasında yoktu ama, yanlışlıkla getirmiş bulundum. Bütçem tam karşılamıyor, almayalım lütfen. Para geldiğinde transfer edeceğim. Büyük ihtimalle düşecek ana sayfanıza. Griezmann ile Gnabry gibi iki oyuncu da düştü, onları alabilirsiniz. Ayar da yapmıştım oysa, 29'luk adam gelmiş. :D

@batuhankaralar, @bazinga, @DarkLegenD, @emreemreu, @Felon, @MEnes, @mesmeso61, @Polat Şaşmaz, @secquin, @Sherlock, @Siyagriyus, @sokak sanati, @Tolstoyevski, @Turkuazz, @xdragxx.

• Beğendim
Reactions: Turkuazz and MEnes
Joao Felix geliyor gençler, aslında planlarımın arasında yoktu ama, yanlışlıkla getirmiş bulundum. Bütçem tam karşılamıyor, almayalım lütfen. Para geldiğinde transfer edeceğim. Büyük ihtimalle düşecek ana sayfanıza. Griezmann ile Gnabry gibi iki oyuncu da düştü, onları alabilirsiniz. Ayar da yapmıştım oysa, 29'luk adam gelmiş. :D

Güzel topçu, hemen al acıma... :D

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...