cnm bölümü izleyen herkes gelecek bölüm fragmanını zaten görüyor koyabilirsin yani foruma 😉tam dizi biterken 7. bölümle alakalı fragman çıkıyor fragmanı forumda paylaşalımmı ne dersin)
cnm bölümü izleyen herkes gelecek bölüm fragmanını zaten görüyor koyabilirsin yani foruma 😉tam dizi biterken 7. bölümle alakalı fragman çıkıyor fragmanı forumda paylaşalımmı ne dersin)
cnm bölümü izleyen herkes gelecek bölüm fragmanını zaten görüyor koyabilirsin yani foruma 😉
Beraber izlemeyi bu kadar önemsediğinizi bilmiyordumbirebir aynı durumdayız 7. bölüme nerdeyse hızımı alamayıp giriş yapacaktımsonra düşündüm taşındım dedim ben @Ahmad gibi arkadaşlarımı sırtından vuramam dedim geri durdum orda
)
demiştim çağırmayalım diye ısrar ettin![]()
Beraber izlemeyi bu kadar önemsediğinizi bilmiyordumözür dilerim
![]()
Biliyorumfazlada ciddiye alma sözlerimizitakılıyoruz
![]()
boş ver cnm zaten bölüm içinde fragman veriliyor izleyen görür ayrıca sen zaten rezil durumdasın yanıaradım bulamadım nerdeki fragman ? tüm altıncı bölümü buraya koysam ayıp olacak bir fragmanı koymayı beceremedi diyecekler elaleme rezil olacağız![]()
boş ver cnm zaten bölüm içinde fragman veriliyor izleyen görür ayrıca sen zaten rezil durumdasın yanı![]()
hahaha bende diyorum nebiçim birşeysen diyeniye ya ?
herkes beni övüyor konu komşu forumcak beni seviyorlar iyiki sen varsın ne biçim bişeysin diyorlar bana)
hahaha bende diyorum nebiçim birşeysen diye![]()
evet evet hayranız sanabak işte doğru demişim herkes beni övüyor)
evet evet hayranız sana![]()
bana bak gebertirim seni nerden benim felix oluyo sağda solda söyleme bunu
sarah paul ve felix yanyana
senin felixde var çiğdem![]()
bana bak gebertirim seni nerden benim felix oluyo sağda solda söyleme bunu![]()
hangi felix uzaydasn dnyaya atlayan felix mi
Felix bir alem.
hangi felix uzaydasn dnyaya atlayan felix mi![]()
7. bölümü izliyor muyuz bugün?![]()