Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

Aynen.Alison'un konuşmalarından çıkardım kısır olduğunu,bu durumda Sarah'ın orjinal olabileceğini

Klonlamanın amacı neydi? Neden gizlice yapıldı? Kuyruğu olan adam neyin nesiydi? Neden her klonun bir izleyeni var? Bu ve benzeri gibi soruların cevaplarını da öğrenebilsek?

Alison'dadır belki sorun. O konuşmayı hatırladım şimdi ama genelleme yapabileceğimizi düşünmemiştim.

Sarah için yaptıkları kontrolde anlamazlar mıydı eğer klon değilse?

Klonlamanın amacı neydi? Neden gizlice yapıldı? Kuyruğu olan adam neyin nesiydi? Neden her klonun bir izleyeni var? Bu ve benzeri gibi soruların cevaplarını da öğrenebilsek?
Yavaş yavaş onları da öğreniriz merak edecek şeylerin olması iyidir.

8. bölümü ne zaman izliyorsunuz? True Detective, Walking Dead derken bugün baya dizi izledim yarın akşama doğru izlerim büyük ihtimal ama siz isterseniz izleyin gece.

almost humanla being human izlemem gerekiyor 8.bölümü bende yarına brakırım 😵😵

Felix Neo'cuların partisine gitmişti a hani orda tek gözlü bi kadın vardı ona sormuştur ama bize göstermemişler ordan

Öbür soruyu şimdi baktımda ben de bulamadım😕 Sanırım "evli 2 çocuklu" olan Sarah versiyonun gerçek Sarah'a senin öz çocugun öz mü diye sormuştu ordan çıkarmişlardır heralde

geldik 8. bölüme

bölüm yine çok iyiydi herzamanki gibi, olaylar biraz daha netleşmeye başladı.. izlemediyseniz henüz spoi kutucuğunu sakın açmayın her şeyi anlattım orda
)

alisonun krizlere girdiği sahne çok güzeldi özellikle gözlemci sandığı kadının erkek arkadaşıyla arabada üreş tuttuğu sahnede komikti
kanıtlar her gittikçe beth in üzerine yıkılıyor daha doğrusu sarahın üzerine yıkılıyor polis benzerlikleri ortaya çıkardı adreside keşfetti sarah zor durumda

helena bence sarahın kızını sevdi bayağı yoksa bırakmazdı eve dönsün .

son olarak @Çiğdem- in kuyruklu vatandaşı olivier kuyruğunu kaybetmekle kalmadı hayatınıda kaybetti
) neoevrim başındaki doktor olivier i artadan kaldırdı paul u artık işlerinde ikinci adam olarak kullanacak sanırım.. cosima muradına erdi sonunda sarı kızda fena değilmiş yakından baktım bayağı hoştu
delphin in cosimanın defterine ulaşması iyi olmadı cosimanın klonlardan haberdar olduğu ortaya çıkmakla kalmadı sarahında kimliği ortaya çıkmış oldu .. ,

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @Ahmad

Alison ve Helena çok faforim ha!

Alison ve Helena çok faforim ha!

benim başlarda favorim cosimaydı ama gözümden düştü
lezbiyen çıktıktan sonra
şuan yeni favorim helena çok başarılı canlandırıyor helenayı ahh birde saçının peruk olduğu bukadar açık belli olmasa keşke

hepside süper tekrar izlemek çok iyi oldu

şarkıda muhteşem

sahnelerde çoğu alisonlu kısımlar dizidede en fazla güldüğüm sahneler alisonla alakalı
Tam hanım hanımcık evlenilecek kız tipi derken arabada ki sahnesiyle şok oldum.