cnm bölümü izleyen herkes gelecek bölüm fragmanını zaten görüyor koyabilirsin yani foruma 😉tam dizi biterken 7. bölümle alakalı fragman çıkıyor fragmanı forumda paylaşalımmı ne dersin)
cnm bölümü izleyen herkes gelecek bölüm fragmanını zaten görüyor koyabilirsin yani foruma 😉tam dizi biterken 7. bölümle alakalı fragman çıkıyor fragmanı forumda paylaşalımmı ne dersin)
cnm bölümü izleyen herkes gelecek bölüm fragmanını zaten görüyor koyabilirsin yani foruma 😉
Beraber izlemeyi bu kadar önemsediğinizi bilmiyordumbirebir aynı durumdayız 7. bölüme nerdeyse hızımı alamayıp giriş yapacaktımsonra düşündüm taşındım dedim ben @Ahmad gibi arkadaşlarımı sırtından vuramam dedim geri durdum orda)
demiştim çağırmayalım diye ısrar ettin
Beraber izlemeyi bu kadar önemsediğinizi bilmiyordumözür dilerim
Biliyorumfazlada ciddiye alma sözlerimizitakılıyoruz
boş ver cnm zaten bölüm içinde fragman veriliyor izleyen görür ayrıca sen zaten rezil durumdasın yanıaradım bulamadım nerdeki fragman ? tüm altıncı bölümü buraya koysam ayıp olacak bir fragmanı koymayı beceremedi diyecekler elaleme rezil olacağız
boş ver cnm zaten bölüm içinde fragman veriliyor izleyen görür ayrıca sen zaten rezil durumdasın yanı
hahaha bende diyorum nebiçim birşeysen diyeniye ya ?
herkes beni övüyor konu komşu forumcak beni seviyorlar iyiki sen varsın ne biçim bişeysin diyorlar bana)
hahaha bende diyorum nebiçim birşeysen diye
evet evet hayranız sanabak işte doğru demişim herkes beni övüyor)
evet evet hayranız sana
bana bak gebertirim seni nerden benim felix oluyo sağda solda söyleme bunu
sarah paul ve felix yanyana
senin felixde var çiğdem
bana bak gebertirim seni nerden benim felix oluyo sağda solda söyleme bunu
hangi felix uzaydasn dnyaya atlayan felix mi
Felix bir alem.
hangi felix uzaydasn dnyaya atlayan felix mi
7. bölümü izliyor muyuz bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?