Orjinal Kösem'den Örnek Davranış

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,888
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ilk 6 bölümünde Kösem Sultan'ın gençlik yıllarını canlandıran Anastasia Thsilimpou, Ankara'daki patlamaya duyarsız kalmadı. 18 yaşındaki oyuncu instagramdan şunları yazdı:
anastasia_tsilimpiouAnkara'da yaşanan son olaydan dolayı çok üzgünüm; tanıma fırsatı bulduğum ve benimsediğim Turkiye'nin içinde bulunduğu bu güvensiz ortam beni de fazlasıya endişelendiriyor. Bilmenizi isterim ki bütün dualarım sizinle, Ankara'yla ve daha önce cani yanan bütün ülkelerin insanlarıyla. Lütfen artık daha fazla can yanmasın! Bu olaydan ötürü bit hafta instagramda paylaşım yapamama kararı aldım... Bilginize.. Sizleri çok seviyorum
I am so sorry for what recently happened in Ankara; such unsafe environment in the country makes me desperately worried for people I am privileged to know. I would like you to know that all my prayings are with you, with Ankara and with all the countries hurt before. I don't want anyone to get hurt anymore!! I decided not to post anything for a week on my instagram account! Love you all..

Nasya'mızın yerine İsrail tarafından yerine hatuncuk Beren getirilerek dizi çökertilmeye çalışılmıştı.

tumblr_nyurx6Rn2n1s5r5o5o1_500.gif

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Forumdash @Aserat @denizz19 @Harunnn60 @ozgur2113

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ilk 6 bölümünde Kösem Sultan'ın gençlik yıllarını canlandıran Anastasia Thsilimpou, Ankara'daki patlamaya duyarsız kalmadı. 18 yaşındaki oyuncu instagramdan şunları yazdı:

Nasya'mızın yerine İsrail tarafından yerine hatuncuk Beren getirilerek dizi çökertilmeye çalışılmıştı.

Ekli dosyayı görüntüle 49411

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Forumdash @Aserat @denizz19 @Harunnn60 @ozgur2113

kızı takdir edip kucaklıyorum burdan :)

la @Harunnn60 ne güldün o mesaja israil kulumuza en büyük darbeyi nurbanu sultanımız vurmuştur bilmiyor musun sen :A totoş tarihçiler abdulhamit falan engelledi diye uydurur ama gerçekler sultanlarımızı işaret ediyor :A

Orjinal Kösem derken şimdiki sahte mi totoş. ss

Orjinal kösem mi:F eyvah dedim rahmetli diğer taraftan bağlantı kurmayı başarmiş:F

Sahteler hep insanı kandırdı elin yunan orijinal kosemi pkknin eylemini kınar bizim öz sahte kosemimiz hdp'ye oy verir diye kendini yitar.

Ekli dosyayı görüntüle 49411

aaa ne güzel koltuk o öyle beşik gibi sallanıyor bende istiyorum:F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,399
Üyeler
8,562
Son Üye
Fatih kiren