@Çiğdem- bildiğimiz kızlardan değil erkek gibi kız yani yiğit cesur mert falan filan nedersen artıkGece rüyana girmiyor mu korkmuyormusun piss. Ben genelde kadınlar çok korkar diye bilirim
@Çiğdem- bildiğimiz kızlardan değil erkek gibi kız yani yiğit cesur mert falan filan nedersen artıkGece rüyana girmiyor mu korkmuyormusun piss. Ben genelde kadınlar çok korkar diye bilirim
Bunun hem kız hem erkek gibi yönleri var ne olduğu belli değil@Çiğdem- bildiğimiz kızlardan değil erkek gibi kız yani yiğit cesur mert falan filan nedersen artık))
@Çiğdem- efe sana ne olduğu belli değil dedi? terliğini oklavanı hazırladınmı şunu bir evire çevire döv, bu hafta ceceliyede 1 puan ver hatta fırına at sabun yap efeden en iyisiBunun hem kız hem erkek gibi yönleri var ne olduğu belli değilBilim insanlarıda bilmiyor
O bilir ya böyle olduğunu@Çiğdem- efe sana ne olduğu belli değil dedi? terliğini oklavanı hazırladınmı şunu bir evire çevire döv, bu hafta ceceliyede 1 puan ver hatta fırına at sabun yap efeden en iyisi) başka türlü sinirin geçmez)
noldu oklavayı görünce anında yelkenleri suya indirdinO bilir ya böyle olduğunuKendisi kabadayıdır zaten herkesi evire çevire döver
Gelsin onun oklavasıda varsa benimde beyzbol sopam varnoldu oklavayı görünce anında yelkenleri suya indirdin)
@Çiğdem- gel şunu fırına at ya kurtulalım hem efeden hem ceceliden
ne güzel olmuş çok üzüldüm
@destere moralim bozuk zaten inş ikisi aynı anda bitmez birisi biterse ordakı oyuncuları diğer diziye alırızGece rüyana girmiyor mu korkmuyormusun piss. Ben genelde kadınlar çok korkar diye bilirim
Gelsin onun oklavasıda varsa benimde beyzbol sopam var
Bunla bir atışta @Çiğdem- bitti
Sonuncusu yakışıklı@destere moralim bozuk zaten inş ikisi aynı anda bitmez birisi biterse ordakı oyuncuları diğer diziye alırız
ayy böyle vampirlerden hiç korkulurmu @EFE UYSAL keşke bizim evimizede gelseler
Verene kadar ben onu yok etmiş olacam zaten
sen çatapatınla ateş edene kadar bu füzelerden biri senide ceceliyide unufak edecektirVerene kadar ben onu yok etmiş olacam zaten
Gelsin onun oklavasıda varsa benimde beyzbol sopam var
o çubuklamı korkutucaksın beni efe uyal o çubuğu kırdırma kafandanoldu oklavayı görünce anında yelkenleri suya indirdin)
@Çiğdem- gel şunu fırına at ya kurtulalım hem efeden hem ceceliden
o çubuklamı korkutucaksın beni efe uyal o çubuğu kırdırma kafanda
Atom bombası hızına o yetişemezsen çatapatınla ateş edene kadar bu füzelerden biri senide ceceliyide unufak edecektir
bu dizilerin zaten kitlesi kızlar yanı kızlar izliyor o dizileri devir değişti artık
Hangisine?bu dizilerin zaten kitlesi kızlar yanı kızlar izliyor o dizileri devir değişti artık
senie yabancı diziye başlatalım bence
son dönemlerin en popüler dizisi the flash örümcek adam seviyorsan eğer örümcek adam havası olan çok güzel bir süperkahraman dizisidir biraz ufkun açılsınHangisine?
sizin oklava atışmalarınız bugs bunny ile kızılbıyık cüce sam in dülleosunu hatırlattıHangisine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?