Netflix Orange Is the New Black 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu diziye braz baktım ama hiç sarmadı beni cnm yani hoşuma gitmedi konu senaryosu 😵

hahahah allah canını almasın senin

bizim köyde atımız var ucuza satarım sana 🙂🙂
tamam eğer zor durumda kalırsam, yukardaki zenci kadına benzer bişey bana kakalamaya çalışırlarsa, seve seve sizin ata talip olurum
)

@Ahmad izliyormusun diziyi? hiç yorumunu göremiyoruz ?

helal olsun bekleyip bekleyip anında dalıyorsun diziye bizi solluyorsun ne iş

orphan dada aynısını yapmıştın
Hala yorumunu göremiyoruz.

Muhtemelen şu an 12. bölümü falan izlediğinden yazamıyorsundur herhalde.
Orphan Black da ben sizin her bölümü birlikte izlediğini bilmiyordum.Sonra bunun bir etkinlik olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm

veee 7. bölüm tamamdır
tornavidayı çaldığı için cezalandırılıp SHU ya dönen atletik zenci dönüş yaptı cezaeviine
zenci janae nin çok kendine güvendiği sahnelerde ihtiyar teyze tarafından osmanlı tokadıyla yere indiriliş sahnesi muhteşemdi bu dayakla kendine geldi biraz
temsilci seçimlerinin laftan ibaret olduğunu analdık sam amca iş olsun diye eğlence amaçlı temsilci seçtirdiğini itiraf etti müdüre - annenizin yemekten öncemi sonramı banyo yaparsınız diye verdiği örnektede anlaşıldığı gibi sonunda benim dediğim olur demek istiyor temsilci işi hikaye
çinli yaşlı kadın chang ilginç bir tip ne amaçla temsilci seçildiğini anlamadım
) sorulara sessiz kalıp cevap vermeye bile tenezzül etmiyor kim seçmişki onu ???
piper istediğini aldı sonuçta, sam ide atlatıp koşu yolunu açtırmayı başardı zekasıyla tebriği hakediyor
tabi bunu yaparken telefonu teslim etmek zorunda kalmış olması kötü oldu
ne güzel resim seyrediyorduk

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @primavera @sokak sanati @Ahmad @berkann@xemrexxx

7 . bölümde tunelde piper la zenci kızın sohbetleri muhteşemdi, bende piper ekseninden çıkmasını istemiyorum ama diğer karakterlerede eşit ağırlık vermek istemişler

ben 8. bölüme geçeyim en iyisi ..
bugünün saraylısıda cıvıtmaya başladı

S01 B07'yi izledim

Diziyi 5.bölümden beridir pek bi keyifsiz izliyorum.Dizi hakkında fikrim değişecek nerdeyse
sanırım ilgi çekmeyen karakterler üzerine gidildiğinden. Neyse finalini merak ediyorum.Bi şok yaşatirlar heralde😱

En güzel sahne;
Alex'in kızı tehdit etmesi

7.ve 8.bölümü izledim

Netflix televizyon yapımcılarına adeta "dizi çekmeyi sizden öğrenecek değiliz" diyor 8'inci bölüm enfesti.

Yedinci bölümden aklımda bişey kalmadı izleyeli de 10 gün olmuştu ayrıca çokta sıkıcıydı.

İki sıkıcı bölümün ardından 8'inci bölüm ilaç gibi geldi.

Ya kitlenip bitirecen diziyi ya da hiç bulaşmayacan.Orange is the new black izleeee!

Bu da oradan bir şarkı;

Son düzenleme: