Netflix Orange Is the New Black 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,400
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum'da artık sıkça görmeye alıştığımız toplu yabancı dizi izleme etkinliklerine bir yenisi daha ekleniyor...

Bu seferki dizimiz House of Cards ile birlikte Netflix'in televizyon dünyasını armağan ettiği en önemli dizilerden biri olan Orange Is the New Black.

Başrol oyuncusu Taylor Schilling'e Altın Küre adaylığı kazandıran ve gelecek yılın Emmylerinde de iddialı olabileceği tahmin edilen diziyi yarından itibaren her Çarşamba ve her Cumartesi birer bölüm olmak üzere izliyoruz.

Dizinin ilk sezonu geçtiğimiz yaz yayınlandı ve yeni sezonu bu yaz yayınlanacak. İlk sezon 13 bölümdü yani etkinliğimiz yaklaşık 1.5 ay sürecek. Bölümler 51 dakika ile 59 dakika arasında değişen bir uzunluğa sahip.

Çarşamba ve Cumartesi sadece bölümlerin ilk izlenebileceği günler. Uygun olmadığınız zamanlar birkaç gün sonrası da izleyebilirsiniz elbette.

Her bölüm sonrası yorumunuzu bu konuda bekliyoruz tabii ki. :)

Herkesi bekleriz...

42e8f07fe2e62152c206f71fd33ed14d.jpg

Yarın başlıyoruz:X Diziyi şöyle 1 dakikacık filan sardıra sardıra bi göz attim ilk bölüm komedi ağırlıklı gibi geldi iyi gidecek gibi:)

Yarın başlıyoruz:X Diziyi şöyle 1 dakikacık filan sardıra sardıra bi göz attim ilk bölüm komedi ağırlıklı gibi geldi iyi gidecek gibi:)
Bakalım bazı yerlerden komedi ödülü bazı yerlerden drama ödülü aldı bizim yorumumuz ne olacak merak ediyorum. Ama genelde drama komedi arası bir yerde kalan şeyleri severim. :):)

Bakalım bazı yerlerden komedi ödülü bazı yerlerden drama ödülü aldı bizim yorumumuz ne olacak merak ediyorum. Ama genelde drama komedi arası bir yerde kalan şeyleri severim. :):)
Shameless gibi olsun komedisi draması eşit ağırlıkta götürsün. Şu an Shameless gibi bir dizi yok ortalıkta (benim bildiğim) Umarim güzel bişey çıkar ortaya:) Bu arada 2.sezona umarim @destere @sürgünüm gibi isimlerde katılır:X

Shameless gibi olsun komedisi draması eşit ağırlıkta götürsün. Şu an Shameless gibi bir dizi yok ortalıkta (benim bildiğim) Umarim güzel bişey çıkar ortaya:) Bu arada 2.sezona umarim @destere @sürgünüm
Haklısın o da benzer bir durumda onun tadında olursa güzel olur tabii. :):)

House of Cards'ın indirdim ilk bölümünü izledim ama konusuna nedense ısınamadım yazın tekrar başlıcam. :)
Bu dizinin konusu ilgimi çekti yarı komedi yarı drama olduğu için daha çok merak ediyorum. :Z

1. bölüm çarşamba, 2. bölüm cumartesi mi izlicez? @OzaN @Forumdash

House of Cards'ın indirdim ilk bölümünü izledim ama konusuna nedense ısınamadım yazın tekrar başlıcam. :)
Bu dizinin konusu ilgimi çekti yarı komedi yarı drama olduğu için daha çok merak ediyorum. :Z

1. bölüm çarşamba, 2. bölüm cumartesi mi izlicez? @OzaN @Forumdash
Evet öyle, bekleriz. :)

başlarız bu diziye sorun olmaz house of cards la dönüşümlü izleriz ..

ayrıca true bitiyor boşluk doğacak arayı kapamak lazım :)

Sormasi ayip mi bilemedim de, bir sürü yabanci dizi var, nereden izliyorsunuz bunlari? :)

1x1

İlk bölümü izledim, artık gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim. İlk bölüm için gayet iyi bir başlangıçtı. :)

Hapishane konulu dizileri, filmleri genellikle sevmişimdir. Uzun zamandır da böyle bir şey izlemiyordum. Hele kadınlarla ilgili hapishane dizisi, filmi hiç izlemedim. İyi oldu bu dizi yani. :):)

Başroldeki oyuncu gerçekten yetenekli daha ilk bölümden Altın Küre adaylığını hakettiği izlenimini yarattı.

Dizide, özellikle bölümün başlarında epey +18'lik sahne var o uyarıyı da yapayım. :)

@cevaa senin pastacı Jason Biggs de var dizide. Biliyordum ama unutmuşum. :D

Drama mı komedi mi diye sorulacak olursa bana drama yönü daha kuvvetli gibi geldi. Tabii ağır bir drama değil içinde komedi ögeleri de var, eğlenceli bir dizi olacak gibi. :)

Yemekleri beğenmemesi kötü oldu. :D

@Harunnn60 sanırım sen de izlemek istiyordun diziyi. :)

Neyse sonuç olarak ilk bölüm için iyi bir girişti, devamının daha da iyi olacağı izlenimini verdi. :)

8/10

1x1

İlk bölümü izledim, artık gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim. İlk bölüm için gayet iyi bir başlangıçtı. :)

Hapishane konulu dizileri, filmleri genellikle sevmişimdir. Uzun zamandır da böyle bir şey izlemiyordum. Hele kadınlarla ilgili hapishane dizisi, filmi hiç izlemedim. İyi oldu bu dizi yani. :):)

Başroldeki oyuncu gerçekten yetenekli daha ilk bölümden Altın Küre adaylığını hakettiği izlenimini yarattı.

Dizide, özellikle bölümün başlarında epey +18'lik sahne var o uyarıyı da yapayım. :)

@cevaa senin pastacı Jason Biggs de var dizide. Biliyordum ama unutmuşum. :D

Drama mı komedi mi diye sorulacak olursa bana drama yönü daha kuvvetli gibi geldi. Tabii ağır bir drama değil içinde komedi ögeleri de var, eğlenceli bir dizi olacak gibi. :)

Yemekleri beğenmemesi kötü oldu. :D

@Harunnn60 sanırım sen de izlemek istiyordun diziyi. :)

Neyse sonuç olarak ilk bölüm için iyi bir girişti, devamının daha da iyi olacağı izlenimini verdi. :)

8/10

Jason Biggs reyiz varsa izlenir :D

Özelden linkle altyazısına atsana bana, indirip izlicem :D

1x1

İyi bir başlangıç bölümüydü, umarım böyle devam eder. :)
Oyuncuların hepsi güzel seçilmiş sırıtan yoktu. :)
Dizide bazı +18 sahneler var, aile büyüklerinin yanında izlemeyiniz. :A

Chapman ilk gün gayet iyi idare etti, yemeklere berbat demesi dışında. :D
İkinci günden kafayı yedi. :D

Genel olarak hapishane hayatını güzel bir şekilde ele almış, umarım bozmadan devam eder. :)
Ama komedi dozu az daha arttırılırsa bence daha iyi olur. :)

@OzaN o ekmeğin içindeki şey neydi? :D Anlamadım onu ama, kötü bir şey o kesin. :D