Orçuna Kardeş geliyor !

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
uçurum dizisinde yaman karakterinin kardeşini olan kutluyu canlandıran Enis Arkan'nın karketeri otistik birisi .. bu bölümde felicia karakteriyle aşk yaşarak rolü artacak. bu sayede yalan dünyadaki orçun ekranlarda yeni bir kardeşe kavuşmuş olacak

Son düzenleme:
anlamayacak ne var orçun gibi bir karter uçurumda da olacak adıda kutlu

ilk başta bende anlamadım beyazsoy..yazımı karışıktı senmi karıştırdın:) neyse sonuçta orçunun annesi hamile sanırım yeniden doğuruyor bu nedenle kardeşi oluyor:)

ilk başta bende anlamadım beyazsoy..yazımı karışıktı senmi karıştırdın:) neyse sonuçta orçunun annesi hamile sanırım yeniden doğuruyor bu nedenle kardeşi oluyor:)

başka bişeyi vurgulamak için öyle başlık attım. orçundan sonra otistik karakter taklit diye algılanır ona vurgu için öyle bir başlık attım. ma kimse öyle yorumlamamış :))))))))))))))

uçurum artis yapmasi lazım

Star günlük dizisi beni affet çok rahat eziyor uçurumu :)))

Konuda Orçun'a otistik demen kötü olmuş, otizim ile ilgili pek bilgin yok sanırım. Bence konuyu düzeltsen iyi olacak. Çünkü bu hakarete, alaya, her şeye girer.

Konuda Orçun'a otistik demen kötü olmuş, otizim ile ilgili pek bilgin yok sanırım. Bence konuyu düzeltsen iyi olacak. Çünkü bu hakarete, alaya, her şeye girer.

orçun bayagı bir otiksit ama işin komedisi yapıldıgı için abartılıyor. ilk bakışta bu kadar zek otistik bulmak imkansıza yakın komedi olsun diye zeki yapmışlar orçunu.. ama bçok nadir rain mandeki gibi çok zeki otistikler bulunabiliyor birde . Bruce Willis'in oynadığı 'Şifre Merkür' de şifreleri çözen otistik çocuk vardı.. işte gülse birsel bu filimlere bakıp otistiklerin zeki oldugunu düşünmüş olabilir

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,297
Üyeler
8,487
Son Üye
alius