2025 Yarı Final | En Favori Güzel - Alina Boz vs Miray Daner (OYLAMADA SON SAATLER ❗️❗️❗️)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Güzel Finale Yükselsin?

• Alina Boz

• Miray Daner

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ya Hadise'nin falan 5 oyla elendiği, Minelerin falan çeyrek göremediği bir turnuvada Eda Ece'nin yarı final görmesini kabullenemediğim için orda oy kullanmam mümkün değil :A
Ama bir oy kullansam Eda Ece derdim.

Senin kararın saygı duyarım oy kullanmamana. Hadise ve Mine zamanında çok iyilerdi ama özellikle Mine bozdu. Hadise yine aktif ve yerinde sayılır. :D

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Zamanında böyle bir haber varmış :A
IMG_4148.jpeg

@Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully
21 oy gelmiş.
En az 10 oy daha gelme ihtimali var :Z

Yalnız az makyajlı halleride bir birini andırıyor gibi. YouTube’da da video var konuya mı eklesek? :A
IMG_4150.jpeg

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
Konudan çıkıyorum ben Ömercim @Yakamoz-Asi

Bir daha uğramam.
Aradaki fark kadar isim etiket etmişsin. O kişileri etiket ederken siz belirleyeceksiniz demişsin. Bu bildiğin tamamı ile kural dışı bir durum. Yukarıdaki (47 numaralı mesaj) etiketine bir şey yapmadım misal ama sen gelip burada oy farkı sayısı ve isimleri etiketleyip yönlendirme yaparsan silmem kadar doğal bir durum yok.
Benzerini gece @Yakamoz-Asi yapmıştı ve kendisine benzer bildirim yolladım. O gayet anlayışla karşıladı.
Senelerdir etkinliklerde kaç kere bunun uyarısını yaptık.
Birilerini etiket edip başka yorumlar yapmak ayrı ama oy vermemiş kişileri (oy farkı kadar) etiket edip yönlendirme yapmak çok farklı.
Akşama oy vermemiş isimleri biz etiket ederiz. Sürekli yaptığımız şeyler. Etkinlik sahibi insanları oy kullanması için etiket eder. Sonrasında siz o isimlere yorum yapabilirsiniz

• Okudum
Reactions: Yakamoz-Asi