Orçun K.-11.Bölüm-----Sezon Finali

Orçun K.-11.Bölüm-----Sezon Finali

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

Oy: 1 10.0%
  • 8

Oy: 4 40.0%
  • 9

Oy: 1 10.0%
  • 10

Oy: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
gene pırtlarım bna kapı gibi 100bölümlük kontratı var baharın sen gidebilrsin pâçöz

ben oy verdim dizikolik ve burak oy vermedi :)))

seslen sıfır versin 😀d

elif:uzatmaya gerek yok neyse ben kahvaltı hazırladım oturup yersin sen ben çıkayım
(elif kapıya yönelince seçkin onu kolundan tutar ve öper)
elif:ne yapıyorsun?
seçkin:çoktan yapmam gerekeni...
(elif seçkin in elinden tutar yatak odasına giderler. elif seçkin in pijamalarını çıkarır elinden tutar ve yatağa itekler.
kucağına oturur.tenini teninde hisseder 3 yıldır beklediği an gelmiştir.seçkin parmakları sırtından yavaş yavaş inmeye başlar.seçkin elif i belinden kavrar ve ters çevirir.)
elif:bu yaptığımız çok yanlış
seçkin:artık çok geç seni asla bırakamam artık asla...
elif:ben de ...

:d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F:F :F

Puanım 8:D

elif:uzatmaya gerek yok neyse ben kahvaltı hazırladım oturup yersin sen ben çıkayım
(elif kapıya yönelince seçkin onu kolundan tutar ve öper)
elif:ne yapıyorsun?
seçkin:çoktan yapmam gerekeni...
(elif seçkin in elinden tutar yatak odasına giderler. elif seçkin in pijamalarını çıkarır elinden tutar ve yatağa itekler.
kucağına oturur.tenini teninde hisseder 3 yıldır beklediği an gelmiştir.seçkin parmakları sırtından yavaş yavaş inmeye başlar.seçkin elif i belinden kavrar ve ters çevirir.)
elif:bu yaptığımız çok yanlış
seçkin:artık çok geç seni asla bırakamam artık asla...
elif:ben de ...

:d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :F :F :F :F :F :F :F :F :F :F:F :F

Puanım 8:D

tam kısmı zaten orası:D

Puanım : 9
Genel hikaye ve konu güzel fakat biraz daha yazıya özencik gösterirsen puanım tam olacaktır.

yazıyı biraz açsan ne istiyorsun tam olarak?
yani noktalama işareti olarak birşey demiyorum sadece noktaya virgüle dikkat etsen bnm için yetrli ama yazı düzensizliği var.. biraz da renkler filan yani yazıda bi ciddiyetsizlik var.. renkleri gözüde çok alıyo.. düzenlemeni tavsiye ederim..

yani noktalama işareti olarak birşey demiyorum sadece noktaya virgüle dikkat etsen bnm için yetrli ama yazı düzensizliği var.. biraz da renkler filan yani yazıda bi ciddiyetsizlik var.. renkleri gözüde çok alıyo.. düzenlemeni tavsiye ederim..

kişiler karışmasın diye renkli ypatım :) noktalamya dikkaat ederim

kişiler karışmasın diye renkli ypatım :) noktalamya dikkaat ederim

işte gözü alıyo.. kafa karışıyo.. ayrıca sana bi tavsiye yani özel isimleri yani konuşan kişilerin ismlerini kalın.. konuşma yazılarınıda ince harfle yaz.. hem renk filanda olmasın.. illa renk istiyosan yani çok çok koyu renkler olmalı.. ama sonuçta senin zevkin bu.. buna bişey diyemem..