Orçun Çalıntı Mı?

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,489
Puanı
1,060
Yalan Dünya'daki Orçun, Orange County'dek iLance karakteri ile ço kfazla benzerlik gösteriyor.
Sizce esinlenme ya da aynı karakteri kullanma var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok benzer yanları var. Olma ihtimali yüksek bile değil çalıntı bildiğin. :F

Yorum yapan arkadaşlar video`yu izlediniz mi? Ciddi soruyorum. :D

Videodaki adamın saçlarından başka Orçuna benzer bir tarafı yok ki, saçlar da ilk sezonki Orçunun saçları. Neresi benziyor bunun? Orçun ağzını yamuk falan tutuyor. Her saçı uzunu Orçuna mı benzeteceğiz? :D

Videodaki adamın saçlarından başka Orçuna benzer bir tarafı yok ki, saçlar da ilk sezonki Orçunun saçları. Neresi benziyor bunun? Orçun ağzını yamuk falan tutuyor. Her saçı uzunu Orçuna mı benzeteceğiz? :D

Nasıl benzemiyor ya ? Mimikleri , yürüyüşü aynı çalıntı büyük ihtimalle :)

Ne saçı. Ayaktayken sol tarafa doğru eğilmesi bile aynı o :F

Ne saçı. Ayaktayken sol tarafa doğru eğilmesi bile aynı o :F

Onu ilk sezonda yapıyordu. Hatta ilk sezonun ortalarında normale döndü. Şu an yapmıyor. Ayrıca bi eğildi diye aynısı mı olacak. :D Mimikleri falan benzemiyor cidden. Bi Orçuna bakın bi de buna. Bu normal davranıyor. :D

Onu ilk sezonda yapıyordu. Hatta ilk sezonun ortalarında normale döndü. Şu an yapmıyor. Ayrıca bi eğildi diye aynısı mı olacak. :D Mimikleri falan benzemiyor cidden. Bi Orçuna bakın bi de buna. Bu normal davranıyor. :D

Ben ilk sezon izlediğim için sadece ilk sezonki haline tıpatıp benzettim :D

Ohaaa geçen seneki haberler:F olay olmustu bu haberler forumda yokmuymuş?????
@Via mobile

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre