Onur Tuna'dan 'Mucize Doktor' Açıklamaları!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,470
Reaksiyon puanı
62,744
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
images


FOX'un şimdiden sezona damga vuran yeni dizisi Mucize Doktor'un başrol oyuncusu Onur Tuna'dan diziyle ilgili samimi açıklamalar!

Dizide Doktor Ferman karakterini canlandıran oyuncu, Posta gazetesindeki röportajında diziyi kabul etme sürecinden karakterine gelen tepkilere kadar birçok soruyu yanıtladı. İşte röportajdan seçmeler:

‘Mucize Doktor’ epey iyi bir başlangıç yaptı… Tebrikler.
Teşekkürler. Aslında bir süre dinlenmeyi düşünüyordum çünkü ‘Yasak Elma’ yeni bitmişti ve hemen ardından bir film çekmiştik. Ama bu senaryo önüme gelince çok etkilendim ve “İşte budur” dedim. İyi bir iş olacağına emindim ve öyle de oldu.

DİZİYİ İZLERKEN BAZEN KENDİMDEN TİKSİNİYORUM

Siz bu diziden ne öğrendiniz?


Öncelikle doktorluk zor iş. Sürekli sadık kalman gereken bir mesleğin var. İnsanları iyileştirmen ve hayata tutundurman gerekiyor. Bazen başarı ve başarısızlıklar oluyor. Diziye hazırlanırken birçok Latince kelime ezberlemek zorunda kaldım, birçok cerrah ile oturup kalktım. Herkesten öğrenip o şekilde sete çıktım. Şimdi rol gereği ‘gıcık’ bir adam var karşınızda. Ama hırsızın bile neden hırsızlık yaptığını bilemezsiniz.

Yani Ferman doktorun bir sırrı var...

Zaman içerisinde ortaya çıkacak bazı şeyler. Bu dizinin zaten orijinali var.

Diziye çalıntı diyenler de var. Bu çok büyük bir haksızlık; bu dizi zaten var ve biz uyarlama yapıyoruz.

Bunu inkar etmiyoruz ki… Zaten jenerikte de ismi yazıyor. Bilgi sahibi olmadan insanların ön yargılı bir şekilde davranma alışkanlığı…

Kibirli, egosu yüksek bir doktor Ferman. Zor geliyor mu öyle bir karakteri oynamak?

Ferman 30'larında, hastanenin yıldızı bir cerrah. Kuralcı bir adam. Başarısızlığa tahammülü yok. Ukala ve uzak görünüyor ama aslında bir sırrı var. Bu sır yüzünden aslında kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu görmüyor kimse. Oynarken, özellikle asistanım doktor Ali’ye kötü davrandığım sahnelerde etkileniyorum. En çok Ali’ye ameliyathanedeyken “Oraya geç ve sadece izle, hiçbir şeye dokunma” dediğim sahnede kendimden nefret ettim. Hatta izlerken kendimden tiksindim. Kendimden derken karakterim Ferman’dan bahsediyorum tabii...

Mucize Doktor, yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta!

Röportajın tamamına buradan ulaşabilirsiniz.
 

alperuz

Favori Üye
Katılım
2 Şubat 2019
Mesajlar
11,927
Reaksiyon puanı
11,351
Puanı
700
Konum
İstanbul
Alihan’a doktor önlüğü giydirip Ferman yapmışlar çok da şey yapma Onur bey zaten 2 sezon aynı rolü Yasak Elma’da canlandırdın ?
 

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,878
Reaksiyon puanı
2,838
Puanı
360
Yaş
24
Efsane bir dizi. Bu diziyi izlemeyenler çok şey kaybediyorlar. Baya farklı ve dokunaklı bir dizi olmuş. #MucizeDoktor. ??????.