Onur Tuna Huzur Sokağı'nda

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
awww.diziler.com_resimler_94000_onur_tuna_95955.jpg

Hayat Devam Ediyor dizisi ile adını duyuran Onur Tuna Atv'nin sevilen dizisi Huzur Sokağı dizisinin kadrosuna dahil oldu sene başında bir çok dizide adı geçen yakışıklı oyuncu tercihini Huzur Sokağı'ndan yana kullandı.Onur Tuna diziye 40.bölümde dahil olacak ve Ali karakterini canlandıracak

Ekli dosyalar

• awww.diziler.com_resimler_94000_onur_tuna_95955.jpg
    awww.diziler.com_resimler_94000_onur_tuna_95955.jpg
    45.3 KB · Hit: 3,304
Yanlış bir karar olmuş Onur Tuna adına dizi miladını doldurdu artık uzatmaları oynuyo bu saatten sonra part 2'ye gider yada yayından kalkıcak gibi duruyo reyting patlaması yapmazsa eğer.:)

bir dizi tuttu diye her şeyi birakiyorlar parasizliktan gelen her berbat teklife evet diyorlar.
diziye gelince: dizi 10-20 bolumden sonra kabak tadi verdi ve geçen sezon final yapsaydi şimdi yerlerde surunmezdi.

dizi bu reytinglerle pek dayanamaz :( gecen sezon cok yuksek alan dizi bu sezon cok kotu gidiyor

Dizi Pt2'de devam etmeli. Tatar'da 1'e gelmeli. Eğer hala olmuyorsa battı balık yan gider misali olur. Hoş Tatar'da uzun soluklu olmayacak ama yine de denemeye değer.

Dizinin reytinglerini az da olsa etkiler, umarım kendisi adına iyi bir karar almıştır :)

roman sanirim asil şimdi basliyor. ilk sezon dizinin romanla alakasi yoktu. senarist degistirmekten dizi harcandi senaristlerden kimsenin romani okudugunu sanmiyorum guzelim roman muhafazar camiyla alakasi olmadi com acik senaristlerce harcandi gitti. yalniz bu yeni senaristlerde pek parlak degil. ilk iki bolumlerde feyza ile bilali ayirmak için sacma gerekceler urettiler. Bu iki bolum de yeni konu bulmak icin sadece ayriliga ayirdilar. bunun asil nedeni de ilk sezondaki senaristlerde diziyi sacma sapan bir yerde bitirmesi.
bu saatten sonra hangi senarist gelse toparlayamaz artik.

Yeni bir diziyle dönmesini bekliyorduk, devam eden ve düşüşte olan bir diziyi seçerek yanlış yapmış.

#Medcezir pt2'ye kadar uzatmazlarsa #HuzurSokağı'nı pt2'de izleyebilirim de! işte -de'si var. Neyse HDE'de sevmezdim bu adamı:X

huzur sokağı'nın miadını doldurduğuna inanmıyorum. zaten atv iç yapımlar yaptığı için çok masrafı yok. uçuk para alan oyuncu da yok. tesettir markalarından ekstra bir reklam geliri de var... yani şimdilik bitmez. senaryo ve teknik konularda kendini toparlarsa daha iyi reytingler de alabilir. geçen seneki sıcaklığını yakalarsa yükselişe geçer tekrar. bu yeni katılan oyuncu da katkı yapacaktır şükran karakterini bilal kısır döngüsünden çıkaracaktır.

bu adam çok daha iyi dizilerde oynayabilir hs nedir bitecek zaten yakında yanlış yapmış

Geçen sene son 6-7 bölümde bıraktım Huzur Sokağını izlemeyi. Diziyi kurtarmaya çalışıyorlar ama sorun oyuncularda değil senaryoda Feyza-Bilal aşkında bu kadar ısrarlı olmaları çok yanlış diziyi izleyen kesim Şükran- Bilal ikilisini destekliyor :)