Onur Güvenatam'dan Özel Açıklamalar: "Senaryo Kötüyse Angelina Jolie Bile Kurtarmaz!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,565
Puanı
1,061

Yaptığı dizilerle sezona damga vuran Onur Güvenatam'dan özel açıklamalar!

Geçmiş yıllarda O3 Medya çatısı altında yer aldıktan sonra 'Masumlar Apartmanı', 'Kırmızı Oda', 'Doğduğun Ev Kaderindir', 'Atiye' gibi büyük ilgiyle takip edilen işlere imza atan OGM Pictures'ı kuran, birbirinden ünlü isimleri de renklerine bağlayan Güvenatam, Hürriyet Cumartesi'den Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı.

İşte röpörtajdan öne çıkan kısımlar:

Röpörtajın kalanına şuradan ulaşabilirsiniz.

Ben de hep aynı şeyi söylüyorum, senaryo her şeydir...

O kısmı okurken ben de şaşırdım.
Hatta ilk zamanlar her yerde OG Medya yazıyordu ben Onur Güvenatam Medya sanmıştım.
Röportajı da çok keyifli olmuş, çok güzel açıklamalar yapmış. Maşallah tüm yıldız isimlerle çalıştı, yeni gözde yapım şirketimiz oldu. Umarım böyle kaliteli yapımları artarak devam eder.

Reactions: Özgür
Seneryo varsa oyuncu vardır. Oyuncu olup seneryo olmasa hiç bir şey yok demektir.

O kısmı okurken ben de şaşırdım.
Hatta ilk zamanlar her yerde OG Medya yazıyordu ben Onur Güvenatam Medya sanmıştım.
O değil de Acun'un Binnur Kaya için emin misin diye sormuş olması... Başrolde Turabi falan mı oynasaydı ne bekliyorsa.

Reactions: Özgür and Yiğitt
O değil de Acun'un Binnur Kaya için emin misin diye sormuş olması... Başrolde Turabi falan mı oynasaydı ne bekliyorsa.
Sonuçta komediye çok yakışan bir ismi drama koymak da riskli bir durum sonuçta. Gülse Birsel'i dramda düşünememek gibi bir şey.

Reactions: Aserat
Sonuçta komediye çok yakışan bir ismi drama koymak da riskli bir durum sonuçta. Gülse Birsel'i dramda düşünememek gibi bir şey.
Olsun yine de şüphe etmemeliydi.
Onun sayesinde bu reytingler alınıyor zamanında o lafı söylediğine pişman olmuştur herhalde.

Reactions: Yiğitt
Turabi ne alaka.
Adam sormakta haklı. Binnur Kaya harika bir oyuncu ama sonuçta komedi ağırlıklı biri.
Herkeste acaba nasıl olacak düşüncesi oluştu zaten.
Ayrıca bu rol için daha önce Songül Öden gibi dramda oynayan biriyle görüşülüyor haberi çıkmıştı. Sen anla neden emin misin denildiğini.

Niye dediğini anladım ama sürekli romantik komedide oynayan Demet Özdemir (aynı kanal olduğu için örnek verdim) bile dram yapabiliyorsa Binnur Kaya için tereddüt etmemeliydi.

Reactions: Özgür
Niye dediğini anladım ama sürekli romantik komedide oynayan Demet Özdemir (aynı kanal olduğu için örnek verdim) bile dram yapabiliyorsa Binnur Kaya için tereddüt etmemeliydi.
Demet konusunda tereddüt yaşamadığını bilmiyoruz.
Acun Demet’in popülerliğinden direkt evet demiş de olabilir.

Bence çok doğru söylemiş. Sonuçta senaryo kötü olursa seyir zevki yok olur.