Saflıkta baya gelişiyor ya dilencinin elinde o telefonu gördüğü halde para atanlar varDilencilerin ve simitçilerin işleri çok iyi sanırım. Hepsi iPhone kullanıyor, bu iki sektör gelişmekte ülkemizde.
Saflıkta baya gelişiyor ya dilencinin elinde o telefonu gördüğü halde para atanlar varDilencilerin ve simitçilerin işleri çok iyi sanırım. Hepsi iPhone kullanıyor, bu iki sektör gelişmekte ülkemizde.
Saflıkta baya gelişiyor ya dilencinin elinde o telefonu gördüğü halde para atanlar var
Evet bu yönleri iyi ama sıfırını almak sıkıntı oluyor çoğu insan için ama yine de alıyorlar tabi kaçırmıyorlaro değilde bak bu iPhone konusuna girince aklıma geldi geçenlerde bir dilenci görmüştüm oturmuş bir yerde para istiyordu neyse sonra bir baktım çıkardı telefonla konuşmaya başladı elinde iPhone vardı işleri baya iyi gidiyor galiba
Tatile gittiğimde sözde "durumu iyi olmayan" kişilerin lüx hayatını görünce kendime acıyorumDilencilerin ve simitçilerin işleri çok iyi sanırım. Hepsi iPhone kullanıyor, bu iki sektör gelişmekte ülkemizde.
Bunu yazdığın iyi olmuş yanlışlıkla oldu aslında harikaydı
Uyarmasa anlamayacaktım hiç tabiki yanlışlıkla oldu ama artık harikaya dönüştüBen de ona şaşırdım ama yanlışlıkla atmıştır büyük ihtimal aynı fikirdeydik çünkü
Bir üst mesajımda güldürü vardı uçmuşBunu yazdığın iyi olmuş yanlışlıkla oldu aslında harikaydı
Uyarmasa anlamayacaktım hiç tabiki yanlışlıkla oldu ama artık harikaya dönüştü
Insan atarken 2 saniye bekler ne oldu diyeMobilde butonlara daha dikkat etmeliyiz bunu fark etmedim hiç uyarmasaydın
Aslında butona bakıyorum ama sanırım bu defa fark etmedim durumuInsan atarken 2 saniye bekler ne oldu diye
Tuhaf olan şey ben bazen misal harika atacam ama güldürüye basılıyor fakat yinede harika olunuyor. Düşüncelerimin yönettiğine inanacam nerdeyse
Bakma Türkiye’de ağlayıp fakir edebiyatı yapanlara. Alayının elinde son model telefon, araba vardır hâlâ bulundukları konumdan rahatsızdırlar.Tatile gittiğimde sözde "durumu iyi olmayan" kişilerin lüx hayatını görünce kendime acıyorum
Daha 3 senemi ne oldu akıllı telefon alalı. Baya alay edenler oluyordu benle
ama en sonki telefonum 5 sene tıkır tıkır çalıştı. Hiç hatası olmadığı sürece ben nasıl yeni telefon alabilirimki
Yeni model çıktıkça saldıranlardan değilim
Gerçekten öyle.Bakma Türkiye’de ağlayıp fakir edebiyatı yapanlara. Alayının elinde son model telefon, araba vardır hâlâ bulundukları konumdan rahatsızdırlar.
Sözde iyilik yaptıklarını sanıyorlar da işte gerçekten ihtiyacı olanlara gelince hiç ortada yoklarO kitleyi hiç anlamıyorum zaten, o telefonu görmediklerine at para atacaksan.
Telefonu bilerek bozabilirsin ben öyle yapardım öncedenTatile gittiğimde sözde "durumu iyi olmayan" kişilerin lüx hayatını görünce kendime acıyorum
Daha 3 senemi ne oldu akıllı telefon alalı. Baya alay edenler oluyordu benle
ama en sonki telefonum 5 sene tıkır tıkır çalıştı. Hiç hatası olmadığı sürece ben nasıl yeni telefon alabilirimki
Yeni model çıktıkça saldıranlardan değilim
Bunu yazdığın iyi olmuş yanlışlıkla oldu aslında harikaydı
Uyarmasa anlamayacaktım hiç tabiki yanlışlıkla oldu ama artık harikaya dönüştü
Tahmin etmiştim zaten öyle olduğunu @turkuazz sorun yok sen adamsın
Tam çıkıyordum geç gelseydinya
Tamam tamam yarın cevaplarsın mesajları şimdi hiç bakma o zaman çünkü baya bir alıntı yapacam sendenTam çıkıyordum geç gelseydinya5 dakika oyaladın beni
İyi geceler
Bu tipler genelde sizin gibi gurbetçi kardeşlerimize “beğenmiyorsan ülkene dön” diyenlerdir. Keşke bunları gönderip sizi alsakGerçekten öyle.
Bir akrabamız var sözde eli sıkışık hep, 5-6 sene önce kimselerin evinde bilgisayar yokken onlar aldılar. Benim telefonumla en çok alay edenlerde onlardı
Yani şöyle aslında telefon iyi hoş durabilir ama İphone kıyaslanması için İos olması şart, ben sistemine alıştığim için İphone dan başkasına gitmez elimİsveç'te uzmanların yaptığı testlerde telefon beğenildiGeçer not aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 58310
Bilemem. Yapılan testlerde benzerlik çok görülmüş.Yani şöyle aslında telefon iyi hoş durabilir ama İphone kıyaslanması için İos olması şart, ben sistemine alıştığim için İphone dan başkasına gitmez elim
Hafıza sorunu evet çok sıkıntı o yüzden her ay 3 tl karşlığı icloud saklama alanı alıyorum 50 Gb sonrası yetiyor banaBilemem. Yapılan testlerde benzerlik çok görülmüş.
Ben sevmem iPhone, illerde kullanırsam belki severim ama alışmışım kendi telefonuma
Hem ne gerek var okadar paraya. Hepsinin ömrü birbirine yakın
iPhone'nin özelliği programlanıp yenileniyor oyüzden iyi ama hafıza kartı girmemesi bence bir eksiklik
Türkiye'deki teknoloji çılgınlığını başka yerlerde görmesim henüz :SHafıza sorunu evet çok sıkıntı o yüzden her ay 3 tl karşlığı icloud saklama alanı alıyorum 50 Gb sonrası yetiyor banaYani sağlam telefon ya daha önce çok marka kullandım ama İphone kadar memnun kaldığım olmadıAma evet gereksiz pahalı verilmez yani hele ki Türkiye de asgari ücret yetmiyor diyenlerin elinde de gördükçe hayattan soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?