nasılsa sezon sonunda bitecek bırak istediklerini yaşasınlar.ssİyice absürt komedi oldu bu sezon.![]()
Gayet etine dolgunum ben ele avuca geliyorum , kıskanmakıvıran @Maskeli Fedai dir turabisinin direk danslarını izleye izleye öğrenmiş; üst katta soyan da @serhatt zaten o vücutla kıvırsa rezillik olurdu sıska-çirkin şey.ss neyse @xBUGRAx ve @cookies bölüm sonu bu ikili kodesi boyluyor ucuz yırtmışsınız@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Forumdash @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @Dosi @vadikızı @mrt-06 @MasacRE- @DarkLegenD @kerem @Billy Kane @ozgur2113 @dreamy @turkuazz
Resmini gördük deniz marulunun konusundaGayet etine dolgunum ben ele avuca geliyorum , kıskanma![]()
Resimde öyle görünmüştür, Deniz ve Özgüre sor anlatsınlar dolgunluğumuResmini gördük deniz marulunun konusundaneyse üstüne şunları atayım da kudur kıskançlıktan da sus
![]()
kıvıran @Maskeli Fedai dir turabisinin direk danslarını izleye izleye öğrenmiş; üst katta soyan da @serhatt zaten o vücutla kıvırsa rezillik olurdu sıska-çirkin şey.ss neyse @xBUGRAx ve @cookies bölüm sonu bu ikili kodesi boyluyor ucuz yırtmışsınız@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Forumdash @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @Dosi @vadikızı @mrt-06 @MasacRE- @DarkLegenD @kerem @Billy Kane @ozgur2113 @dreamy @turkuazz
Hani zenne değildi okıvıran @Maskeli Fedai dir turabisinin direk danslarını izleye izleye öğrenmiş; üst katta soyan da @serhatt zaten o vücutla kıvırsa rezillik olurdu sıska-çirkin şey.ss neyse @xBUGRAx ve @cookies bölüm sonu bu ikili kodesi boyluyor ucuz yırtmışsınız@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Forumdash @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @Dosi @vadikızı @mrt-06 @MasacRE- @DarkLegenD @kerem @Billy Kane @ozgur2113 @dreamy @turkuazz
@denizz19 ve @ozgur2113 konuya hakkınızda serhatın kıyafetinin içindeki yerlerini gördüğünüz iddiası var 😱Resimde öyle görünmüştür, Deniz ve Özgüre sor anlatsınlar dolgunluğumu
Hahahah bu menapozlular mı kudurtçak beni![]()
dolgun olduğumu dışardan da gözleyebilirler hemen fesatlaşma@denizz19 ve @ozgur2113 konuya hakkınızda serhatın kıyafetinin içindeki yerlerini gördüğünüz iddiası var 😱
Geçen yaşlı teyzenn bi fotosunu paylaşmiştin zenne ile
aman haftaya düğün var boşverGeçen yaşlı teyzenn bi fotosunu paylaşmiştin zenne ile![]()
bi everemediniz yaşlı kudurugu:aman haftaya düğün var boşver![]()
sen aşktan ne anlarsın .ssbi everemediniz yaşlı kudurugu:![]()
Aşk gelip geçici hormonal bi durumsen aşktan ne anlarsın .ss
45 yıldır geçmemiş bununkilerinAşk gelip geçici hormonal bi durumSevişseler durulurlar
![]()
Sevişmemişlerse tabi45 yıldır geçmemiş bununkilerin![]()
Aaa şu dizi bitsede rahatlasakkıvıran @Maskeli Fedai dir turabisinin direk danslarını izleye izleye öğrenmiş; üst katta soyan da @serhatt zaten o vücutla kıvırsa rezillik olurdu sıska-çirkin şey.ss neyse @xBUGRAx ve @cookies bölüm sonu bu ikili kodesi boyluyor ucuz yırtmışsınız@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Forumdash @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @Dosi @vadikızı @mrt-06 @MasacRE- @DarkLegenD @kerem @Billy Kane @ozgur2113 @dreamy @turkuazz