Olay Yeri & Kayıp Bulma Programları | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,912
Puanı
1,061
591931a1-90e8-4f1c-acea-bc1b433d1cb3.jpg

Bu sezon ekranlara cinayet, olay yeri ve kayıp bulma programları damga vuracak!

İşte Yorum Yapabileceğiniz Programlar ve Kanalları:
Hayatın Penceresinden - 10.00 (Kanal D)
Olay Yeri - 16.00 (Star TV)
Esra Erol'la - 16.20 (ATV)
Müge Anlı ile Tatlı Sert - 10.00 (ATV)
Kaybolan Çiçekler - 10.00 (FOX TV)
Sen İste Yeter - 13.00 (FOX TV)
Her Şey Gerçek - 16.00 (FOX TV)
Artık Susma - 15.00 (Show TV)
Gerçeğin Peşinde - 15.15 (TV8)
Yaşamdan Hikayeler - 10.00 (TV8)

Bu konu altından üstte belirttiğimiz programlar hakkında yorum ve paylaşımlarınızı yapabilirsiniz. İyi seyirler...​

İsim ve konu oldu sanırım? :Z @mrt-06 @Çiğdem-

İzdivaç programları daha iyiydi, zaten işe girdiğim için bakmam söz konusu olamayacak ama en azından izdivaç programlarına netten bakıp gülüyordum. Yolları açık olsun. İzdivaç programlarına bakıp gülüyorduk, artık içimiz kararacak.

Yakında RTÜK bunlara da el atar, yazdım buraya..

İsim ve konu oldu sanırım? :Z @mrt-06 @Çiğdem-

İzdivaç programları daha iyiydi, zaten işe girdiğim için bakmam söz konusu olamayacak ama en azından izdivaç programlarına netten bakıp gülüyordum. Yolları açık olsun. İzdivaç programlarına bakıp gülüyorduk, artık içimiz kararacak.

Yakında RTÜK bunlara da el atar, yazdım buraya..
şimdi 1 adamı katil olarak farklı cinayetlerle 3 kanalda görürüz sanırım sırasıyla :A :A :A

@Yiğitt @xemrexxx @mrt-06 @xBUGRAx
Burdan izdivaç ekibiyle yine sohbet ederiz. :A

Esra'nın formatını merak ediyorum ama dekora bakarsak farklı olmayacak gibi. :A
İzdivaç değil, az önce fragmanlar verdiler. Esra Erol'un kuaförünün başına bir şey gelmiş, sonra bir kız kayıp galiba tam anlamadım onu ama kötü bir şeydi yani. :D

Herkes beyaz giymiş bu arada stüdyoda. :D

İzdivaç değil, az önce fragmanlar verdiler. Esra Erol'un kuaförünün başına bir şey gelmiş, sonra bir kız kayıp galiba tam anlamadım onu ama kötü bir şeydi yani. :D

Herkes beyaz giymiş bu arada stüdyoda. :D
Ama loca ve çaya çıkma yeri duruyor, ora ne işe yarayacak. (b)

Burdan izdivaç ekibiyle yine sohbet ederiz. :A
kız sen bir kaybolsana yanlışlıkla karadenize falan düş seni arasınlar:A
İçimiz kararıp duracak artık. :(

İyi hatırlattın, ekledim. :D
para lazım anlaşayım ben bunlarla kanal d e kızıl kıvırcık bir peruk ile kayınpederimi baltayla vurudm diye atv ye sarışın perukla kocamın annesini fare zehiriyle zehirledim diye starada orinal siyah saçlarımla kocamı uyurken bıçakladım diye :F

kanalların maaşlı işçisi olrurum vlla iyi para vardır bu işte :A :A :A

Ama loca ve çaya çıkma yeri duruyor, ora ne işe yarayacak. (b)
Misafirleri oraya oturtacak anladığım kadarıyla, koltuklarda da gelenleri oturtup konuşacak. :D Esra Erol'da evlenen Caner ve Berke'nin boşanma haberi çıkmıştı ya Esra Erol fırsatı kaçırmamış. Gerçekleri ortaya çıkaracak. :F @Forumdash

Misafirleri oraya oturtacak anladığım kadarıyla, koltuklarda da gelenleri oturtup konuşacak. :D Esra Erol'da evlenen Caner ve Berke'nin boşanma haberi çıkmıştı ya Esra Erol fırsatı kaçırmamış. Gerçekleri ortaya çıkaracak. :F @Forumdash
Bir şekilde izdivaç yaparlar ilerde bence. :F Baksana arada birleştirim, evlendiririm dedi haha. :F @Forumdash

Dur bakalım RTÜK bunlara ne zaman el atacak? :F

Arkada çiçek yollayanları gördün mü, Cumhurbaşkan'nın damadının arkabalarından. Serhat Albayrak. :A
Çok abartıldı yine sezon ortasına doğru kaldırırlar bence olan Müge'ye olacak. :F

Gördüm gördüm, kendi kanalları zaten. :D

Bunların arasından Seda Akgül ilk elenen olur bence. Balçiçek İlte ikince derdim ama Vatan Şaşmaz kasıyorlar belki onları biraz tutar. Yarın Müge gelince Yasemin inide pencereden uğurlarız bence. Bu iş Müge Esra Seda sayan Serap arasında gider bence