Exxen Olağan Şüpheliler - Dizi Yorumları

Bu dizi Hükümsüzden sonraki en iyi dizisi bana göre...
Hem gülüyorum;hem geriliyorum...
Dizi inanılmaz bir şekilde haps ediyor dizi.

Zaten şu Komiser yardımcısı kızı gözüm tutmadı...döneklik yapacağı belliydi...

Bence çok iyi gitti dizi ya..sezon finalide tahminimce ilk şaalı dönemlerine dönecekler;herşey herife kalacak ama yeni sezon bambaşka konulara gebe olacağı belli.

Bakalım artık.

Daha öncede yazdığım gibi benim için hükümsüzden sonraki en iyi dizilerinden biri.

@Aserat @Emre Ozansoy @Angelica @Alos @Özgür @Gizmen @slhttnmtl

Diğerlerini almışsın ama ilk cümle de spoiler olmuş yalnız. Ben hala son bölümleri izlemedim ve şu an istemeden öğrenmiş oldum. @The_Erinch

Diğerlerini almışsın ama ilk cümle de spoiler olmuş yalnız. Ben hala son bölümleri izlemedim ve şu an istemeden öğrenmiş oldum. @The_Erinch
Spoiler olmuyor çünkü fragmanda ki görüntüden yorum yaptım Eraycım.
Fragmanda ceza evinde; birtek sana ben inanıyorum diyor.

Yoksa spoiler nedir; iyi fena ayırt edebilirim.

Teşekkürler.

Spoiler olmuyor çünkü fragmanda ki görüntüden yorum yaptım Eraycım.
Fragmanda ceza evinde; birtek sana ben inanıyorum diyor.

Yoksa spoiler nedir; iyi fena ayırt edebilirim.

Teşekkürler.
Ben bölümleri izlemediğim için fragmanları da izlemiyorum o yüzden bölümü izledin de orada öyle sahne var sandım. Önemli değil o zaman.

Ben bölümleri izlemediğim için fragmanları da izlemiyorum o yüzden bölümü izledin de orada öyle sahne var sandım. Önemli değil o zaman.
Bilgim yoktu senin izlemediğin fragmanları eklediğinden..
Zaten spoiler içindekilerin hepside aslında fragmandaki görüntülerden ibaret.
Nasıl dayanıyorsun hem fragman paylaşıp,hemde izlemiyorsun :A :A :A :A

Bilgim yoktu senin izlemediğin fragmanları eklediğinden..
Zaten spoiler içindekilerin hepside aslında fragmandaki görüntülerden ibaret.
Nasıl dayanıyorsun hem fragman paylaşıp,hemde izlemiyorsun :A :A :A :A
Öyle aşırı merakla izlediğim bir dizi olmadığı için sorun yok zaten sırf sonu nasıl onu görmek için bitireceğim. :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Heee tamam o o zaman :bhr: :X
------

Keyifli ama ya ben eğlenerek izledim vallahi :A :A @Aserat
Keyifli ama prodüksiyon kalitesi düşük ve bazı yan oyuncuların (Nehir'in kızı, Akın'ın sevgilisi vs) performansı çok kötü olunca istediğim kadar beğenemedim. Ama yazın izlemek güzel gidiyor ve sıkmadan akıyor o açıdan sorun yok. :A

Keyifli ama prodüksiyon kalitesi düşük ve bazı yan oyuncuların (Nehir'in kızı, Akın'ın sevgilisi vs) performansı çok kötü olunca istediğim kadar beğenemedim. Ama yazın izlemek güzel gidiyor ve sıkmadan akıyor o açıdan sorun yok. :A
Nehirin kızı zaten Flash tv..."Anne Anne benim karnım acıktı" :A :A :A