Spoiler olmuyor çünkü fragmanda ki görüntüden yorum yaptım Eraycım.Diğerlerini almışsın ama ilk cümle de spoiler olmuş yalnız. Ben hala son bölümleri izlemedim ve şu an istemeden öğrenmiş oldum. @The_Erinch
Ben bölümleri izlemediğim için fragmanları da izlemiyorum o yüzden bölümü izledin de orada öyle sahne var sandım. Önemli değil o zaman.Spoiler olmuyor çünkü fragmanda ki görüntüden yorum yaptım Eraycım.
Fragmanda ceza evinde; birtek sana ben inanıyorum diyor.
Yoksa spoiler nedir; iyi fena ayırt edebilirim.
Teşekkürler.
Bilgim yoktu senin izlemediğin fragmanları eklediğinden..Ben bölümleri izlemediğim için fragmanları da izlemiyorum o yüzden bölümü izledin de orada öyle sahne var sandım. Önemli değil o zaman.
Öyle aşırı merakla izlediğim bir dizi olmadığı için sorun yok zaten sırf sonu nasıl onu görmek için bitireceğim.Bilgim yoktu senin izlemediğin fragmanları eklediğinden..
Zaten spoiler içindekilerin hepside aslında fragmandaki görüntülerden ibaret.
Nasıl dayanıyorsun hem fragman paylaşıp,hemde izlemiyorsun
Heee tamam o o zamanÖyle aşırı merakla izlediğim bir dizi olmadığı için sorun yok zaten sırf sonu nasıl onu görmek için bitireceğim.
Keyifli ama prodüksiyon kalitesi düşük ve bazı yan oyuncuların (Nehir'in kızı, Akın'ın sevgilisi vs) performansı çok kötü olunca istediğim kadar beğenemedim. Ama yazın izlemek güzel gidiyor ve sıkmadan akıyor o açıdan sorun yok.
Nehirin kızı zaten Flash tv..."Anne Anne benim karnım acıktı"Keyifli ama prodüksiyon kalitesi düşük ve bazı yan oyuncuların (Nehir'in kızı, Akın'ın sevgilisi vs) performansı çok kötü olunca istediğim kadar beğenemedim. Ama yazın izlemek güzel gidiyor ve sıkmadan akıyor o açıdan sorun yok.