Okulda Hiç Sevmediğiniz Hoca, Hocalar Kim?

Gerçekten beni okuldan, hayattan soğutmuştu o Geometrici, asla afetmiycem. Asla..

Senin dinci nasıldı

0 veren elleri dert görmesin ahahahah
Pislik ya

Valla benim dinci çok saf biri ve adam hiç kızmıyorum neler yaptım adamın dersinde jhiç uyarmadı kızmadı bile

Yok be
ama ben asla öyle birşey yapmam

Reactions: mrt-06
Geçmişin çok çalkantılıymış

İlk okul tecrüben maalesef çok olunan birşey. Bir öğrenci göze battımı ilk o günah keçisi seçiliyor başkaları yaramazlık yapsada

Lisede hakkını savunmuşsun

Yok ya o ilkokul hocasının başka bir sorunu vardı benle bence öyle ilk göze batmalık bir şey değil

Reactions: Dosi
Pislik ya

Valla benim dinci çok saf biri ve adam hiç kızmıyorum neler yaptım adamın dersinde jhiç uyarmadı kızmadı bile

Yok be
ama ben asla öyle birşey yapmam
Yaa eğitimci dediğin Afet Güçverir gibi olmalı, o Geometrici gibiler hayattan, eğitimden soğutuyor..

Lisedeki öyleydi benim de, saf bir adamdı. Notu da yüksekti.

Reactions: Carpe Diem
Keyifli bir konu ki katılımdanda belli ,eline sağlık Minik.

Aslında geri tuşuna basıp düşünmem lazım bu konuyu....

Hayatım boyunca rakamları sevemedim ama bankacıyım.

Matematik hocalarını sevmemem lazım ama rahmetli dedem Matematik Öğretmeniydi o yüzden saygımız var ama Lisede Analitik Geometri Hocamı geçrekten sevmezdim. Sanırım Hayatım "0" aldığım tek dersdir.

Sonra gene lise dönemlerimde Edebiyat Hocam vardı, "Palaz" soyadımızla sıkıntısı vardı,hem bana hemde kardeşime takıktı...Sıkıntı çektiğim olmuştur.

Genel olarak ılımlı yapım olduğu için çok düşmanca geçmedi öğretmenlerimle eğer geçseydi şuan halen İlkokul 1. Sınıf Öğretmenimle halen görüşüyor olmazdım.
------

Bu konunun içine aşık olduğunuz yada idolunuz hoca varmı diye misilleme yapmak gelmedi değil

Benim çok varda

Teşekkür ederim

Benim test olmayan sınavlarım hep düşük Matematik ve Tarih çok düşük 5 alıyorum ve hiç bir zaman Teşekkür Taktir alamadım bu yüzden ama Test olunca sınavlar döktürüyorum

------

Valla ben tüm hocalarımı şuan çok seviyorum

Bankacı mısınız ne güzel

Son düzenleme:
"Hoca,camide" diye bir yorum bekledim senden

Aynen
11. Sınıf ta Felsefeci ile baya kötüydü aramız şuan çok iyiyiz korona sağolsun
"Hoca,camide" diye bir yorum bekledim senden
Hoca ve öğretmenden ziyade bir anımdan bahsetmek istiyorum. İlkokul öğretmenim, o dönem annem ciddi bir ameliyat geçirmişti yani 6 ay kadar hastanede yattı daha sonra çok şükür sağlığına kavuştu. O 6 aylık dilimde ben öğretmenime "anne" diyordum. O benim çok üzüldüğümü bildiği için "ben de senin annenim" demişti. Hala da görüşürüm. İşte öğretmen ya da hoca ne denirse... böyle olmalı.. sonra Türkçe hocam iyidi onun dışında asla bu kadar yakın olduğum hocalar olmadı maalesef..

Geçmiş olsun
bence de böyle olmalı

Reactions: mrt-06