Say say bitmez
Ortaokulda Türkçe öğretmeni bana takmıştı. Her olayda bana kızıyordu ben de hocam sınıfta tek ben mi varım herkes konuşuyor diyince terbiyesiz arkadaşlarını satmak he falan demişti
Yazılı notlarım 95-100 olmasına rağmen sözlüme 65-70 falan veriyordu beni hiç sevmedi ben de onu hiç sevmedim.
Lisedeki geometri hocası ilk başta bana ayar oldu. En sonunda sınıf önünde sınavları okurken ben de yanına gittim. Benden öncekilere yanlış da yapsalar gidiş yolunda 5-6 puan verirken benim en ufak hatamda direkt 0 veriyordu o soruya. Hocam ne yapıyorsun herkese bol keseden verip bana niye vermiyorsun dedim. Sen karışma dedi nasıl sen karışma yaptığın iş mi dedim delirdi bağırdı çağırdı. Elinden kağıdı aldım zahmet olmasın okuma direkt 0 ver dedim o dönem geometrim 1 düştü
Lise sonda Aykut çok değişmiş ya çok efendi diyordu vicdanını rahatlatmak için
Lise 2'deki müzik öğretmeni erkek düşmanıydı. Erkekler salak erkekler pis diyip duruyordu. En sonunda sınıftaki 4-5 erkek ayağa kalkıp hocam özür dilemezseniz bir daha dersinize falan girmeyiz haddinizi bilin dedik sonrasında düzeltti davranışlarını
Lise 2'deki biyoloji hocası afedersiniz ama hayvanın tekiydi. Bir gün gelip derste dalmışken kulağımın dibinde bağırdı ben de refleks olarak baya ağır sövmüştüm
Üniversitede muhasebe hocası tam bir çift düşmanıydı. Bir gün derste konuşurken siz ikiniz niye gülüyorsunuz dedi. Hocam sizi ilgilendirmez falan derken ortam kızıştı en son dersi yarıda kesti. 1 gün sonra gelip sert çıktım özür dilerim dedi