Okula Gittiğiniz İlk Gün Ağladınız mı?

Hatırlamıyorum ama anaokulunun ilk gününu bırak; aylarca ağlamışım annemin dediğine göre. Kızları falan dövüyomuşum bayağı psikopatmışım :D

Hatırlamıyorum ama anaokulunun ilk gününu bırak; aylarca ağlamışım annemin dediğine göre. Kızları falan dövüyomuşum bayağı psikopatmışım :D

ilerde vadi seyircisi olacağın o günden belliymiş :))

ben çok uyumluymuşum herkese saygı gösterirmişim yaşlıları karşıdan karşıya geçirirmişim öğretmenin gözbebeğiymişim zeki çevik falanmışım hatta öğretmenim bu çocuk ilerde beren izleyecek kaliteye rahatça gelir demiş :))

ben çok uyumluymuşum herkese saygı gösterirmişim yaşlıları karşıdan karşıya geçirirmişim öğretmenin gözbebeğiymişim zeki çevik falanmışım hatta öğretmenim bu çocuk ilerde beren izleyecek kaliteye rahatça gelir demiş :))

Vadi'yle ne alakası var şimdi?

bi ilk gün ağlamıştım yanlış anlaşılma olmasın o da ilk dakikalar sonra ağlamadım :d

ağlamamıştımda heyecandan kolıtım azdı herhalde keneften çıkamamıştım

ben cevap vereyim destere kardeş gördüğün gibi konu vadıyle alakalı olunca lapın gıbı zıplıyorum .vay benım ögretmenım ellerı öpülesı insanlar nasıl böyle bır çözümleme yapmış şaşkınlık ıcındeyım.buda eğitim sistemindeki çarpıklıktan kaynaklanıyor.şimdi anlaşıldı .atalarımız boşa dememiş ağaç yaşken eğilir.senı çoçukluktan yanlış eğmişler .sen ümitsiz vaakasın .çocukluktan kanına girmişler senı tövbeye davet edıyorum .

- - - Ekleme - - -

kardeş hoşgörüne sığınarak yazdım bunları amacım ne senı nede senı yetiştırenlerı aşşağalamak.polımık yaratmak maksatlı