FF Okudum

Oha, ne zaman çektin bunları? ?

Ben hepsini ikiye katlamışım neyse ki ams yeni sistem gelince o kadar güldürdün, harikalar hepsi silindi. Dandik beğeniler kaldı sadece. :(
Yarışma için almıştım ama arada almak gerekiyormus, zamanla öğrendim :A Çok ilginç farkettiğim mevzulardada aldığım olmuştu :A . illerde zamanı gelince sererim belki onlarıda :F
Benim rakamlar 40-50 bin arasıydı. Yarısından fazlası gitti benimkilerde :T :

• Güldürdün
Reactions: kerem
Yarışma için almıştım ama arada almak gerekiyormus, zamanla öğrendim :A Çok ilginç farkettiğim mevzulardada aldığım olmuştu :A . illerde zamanı gelince sererim belki onlarıda :F
Benim rakamlar 40-50 bin arasıydı. Yarısından fazlası gitti benimkilerde :T :
Mevzu derken diss yarışmasının gerçek birincisi olduğumu kabul ediyorsun yani. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
evet biraz nostalji yapalım. Diss Savaşları nedeniyle bazı ekran resimleri almıştım. bazılarının kime ait olduğunu bilmiyorum :T: Biri varki belkide forumda en fazla gözlük fırlatandı :F
işte bazıları:
Anonim: not: sağ taraftaki fırlatılanlar (verilenler)
Ekli dosyayı görüntüle 65312

1 sene öncesine ait olan benimki ve ben 'aynen'i ne çok kullanmışım 😱 :
Ekli dosyayı görüntüle 65304

@kerem sıra seninkinde, üyelik tarihinden seninki olduğunu anladım :F
Ekli dosyayı görüntüle 65305

bunun kime ait olduğunu bilmiyorum:S çok az gözlük fırlatmış :A
Ekli dosyayı görüntüle 65306

bu da bilmediğim biri ama bir tahminim var, neyse anonim diyelim :A
Ekli dosyayı görüntüle 65307

Sıradaki @DarkLegenD , tuhaf resimden anladım :F yalnız kusura bakma,gözlük yok ama 'aynen' reis var :A
Ekli dosyayı görüntüle 65308

@MasacRE sıradaki seninki ve eski nickindeki fazlalığında var :A Sende 'aynen' reis ile idare et :T:
Ekli dosyayı görüntüle 65309

@MEnes sırada sen varsın ve o korkunç geceden öncesinde almışım çünkü en son 100 olan dissin burada daha 50 değildi :A
Ekli dosyayı görüntüle 65310

Kapanışıda @eskici ile yapıyoruz :A
Ekli dosyayı görüntüle 65311

@Tolstoyevski @Sherlock @turkuazz @Doğu @xemrexxx @serhatt @denizz19 @Forumdash @dreamy
O kadar emek vermişsin tepkisiz bırakmayayım dedim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi