Oktay'a bence de pek gitmezdi gibi ama o formati çok sevdiğim için onun gelmesini tercih ederdim. Kiminle olduğu önemli değildi en son muge sunarken ve karşisinda dizi varken bile 3-4 reyting aliyordu yazin yanliş hatirlamiyorsam.Bu formatı bilmiyorum ama Güven Bana'yı çekselerdi daha iyi olurdu sanki Oktay Kaynarca ile.
Vizyonsuzluğun bu kadarı diyorsun yaniAtv özel
Vizyon bunu görse utancından kaybolur.Vizyonsuzluğun bu kadarı diyorsun yani
Hem de ne utanç rezillikVizyon bunu görse utancından kaybolur.
Benim Tatlı Yalanım ile Yaparsın Aşkım vardı karşısında yanlış hatırlamıyorsam ve ikinci bölümden 3 reytinge çıkmıştı. Sonra nasıl devam etti bilmiyorum, format iyi olduğundan gelen isim yadırganmaz bence.Oktay'a bence de pek gitmezdi gibi ama o formati çok sevdiğim için onun gelmesini tercih ederdim. Kiminle olduğu önemli değildi en son muge sunarken ve karşisinda dizi varken bile 3-4 reyting aliyordu yazin yanliş hatirlamiyorsam.
Oktay'ım yakışmışYeni bir tanıtım daha yayınlandı.
Adamın on parmağında on marifet.Oktay'ım yakışmış
Hudutsuz'a alalım 😂Adamın on parmağında on marifet.
4-5 bölüm bile yayınlanıp yayınlanmayacağı bir dizide kendisini niye harcasın adam.Niye ?
34 bölüm daha olacak4-5 bölüm bile yayınlanıp yayınlanmayacağı bir dizide kendisini niye harcasın adam.
34 bölüm daha olacak
Güzel senaryo geldiğinde, seni forumda o dizinin konusunda görmek istemiyorum haberin olsun
Büyük konuşmak gibi olmasın ama izleme ihtimalim yok, iyi transferler yapıp ve sağlam hikaye ile dönerlerse belki.Güzel senaryo geldiğinde, seni forumda o dizinin konusunda görmek istemiyorum haberin olsun