RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Çok da uzun sürmedi. Ara ara bakıyordum. Sürekli izlemeye geçecekken kalktıAlan 'hızlıca' mı kaldırıldı ?
Çok da uzun sürmedi. Ara ara bakıyordum. Sürekli izlemeye geçecekken kalktıAlan 'hızlıca' mı kaldırıldı ?
İlk 13 bölümlük seri bitmişti ama ya ondan erken denmez bence 😂Çok da uzun sürmedi. Ara ara bakıyordum. Sürekli izlemeye geçecekken kalktı![]()
Yok yayından kaldırılmadı da zaten kısa bir yarışmaydı, iyi gitmeyince tek sezonda bitti.Çok da uzun sürmedi. Ara ara bakıyordum. Sürekli izlemeye geçecekken kalktı![]()
Teklif mi geldi ki Hudutsuz'dan 😂Hala yanlış yapıyor. Sen iyi bir oyuncusun abi yapımcılık sana göre değil, gir Hudutsuz Sevda'ya şov yap ne gerek var böyle şeylere![]()
Cidden oktay, Hudutsuz Sevda'ma çok yakışır 😃Teklif mi geldi ki Hudutsuz'dan 😂
Oktay : Ihhh.... ben bahadırsız racisiz de dizi tuttururum. (BBCS ile Edho'nun ekmeğini yedi, bir Adanalı var) 😂
Artık olmaz da teklif yapsalar direkt Harun amcaya yazarım ölüyü diriltirTeklif mi geldi ki Hudutsuz'dan 😂
Oktay : Ihhh.... ben bahadırsız racisiz de dizi tuttururum. (BBCS ile Edho'nun ekmeğini yedi, bir Adanalı var) 😂
Senaryo düzelecek derken yine yeni sezonda prodüksiyona sövecez hocam rahat ol 😂Artık olmaz da teklif yapsalar direkt Harun amcaya yazarım ölüyü diriltir![]()
Aman uzak dursun 😂Cidden oktay, Hudutsuz Sevda'ma çok yakışır 😃
Neden ki ? Bol reyting de getirirSenaryo düzelecek derken yine yeni sezonda prodüksiyona sövecez hocam rahat ol 😂
------
Aman uzak dursun 😂
Kasıntılık yapar, sette reis gibi takılmak ister 😂 Raci ve Bahadır artık 50 yaşında bunun tribini çekemez 😂Neden ki ? Bol reyting de getirir
Bir de kimse ondan aşk dizisi ya da insanlığı anlatan sert bir dizisi de beklemiyor 😂BBCS'nin son bölümleri cidden bayağı iyiydi, onu aratmayacak bir aksiyon dizisi yapabilirdi. Neyse, kendisi kaybeder.![]()
Aman o zaman gelmesinKasıntılık yapar, sette reis gibi takılmak ister 😂 Raci ve Bahadır artık 50 yaşında bunun tribini çekemez 😂
Bir de kimse ondan aşk dizisi ya da insanlığı anlatan sert bir dizisi de beklemiyor 😂
Olursa zaten kesin salı olur. Oktay in günü o gün.atvnin yeni sezon için şimdilik toplam 5 tane dizisi var. oktay kaynarcanın dizisini salıya koyabilirler.
Toprak işi olucak diye bahseden oldu ama daha bir şey belli değil ustaAdı, konusu belli olmadımı @Alemdar
Adı, konusu belli olmadımı @Alemdar
Toprak işi olucak diye bahseden oldu ama daha bir şey belli değil usta
Zaten yeni abla 😂 Oktay aralık ayında dizi yapacakGençler beni kandırdınız yeni konu sandım be![]()
Zaten yeni abla 😂 Oktay aralık ayında dizi yapacak![]()
Yok abla benim yalan haberlerim meşhurdur 😂 Evet ablam yapıcak, ama sezon içinde Ocak ayı falan girer yayına.Gerçekten yapacak mı