Oktay Kaynarca, Sinema Emekçileri Sendikası'na: ''Setlere Ara Verme Emrini Siz Vermemelisiniz''

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,289
Reaksiyon puanı
13,370
Puanı
1,060
853


ATV kanalındaki Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrolündeki (aynı zamanda yapımcısı) Oktay Kaynarca, Sinema Emekçileri Sendikası’nın enkazlardaki yurttaşlarımıza ulaşılana kadar setleri durdurma isteğine sosyal medyadan tepki gösterdi. Kaynarca ayrıca sendikanın tek tek sete çıkan yapım şirketleriyle ilgili bilgi vermesini de iyi bulmadığını açıkladı.

Kaynarca, Sinema Emekçileri Sendikası'na ''Sinema Emekçileri Sendikası’nın yaptığı emrivaki bir tavırla neredeyse parmak sallayarak yaptıkları sözüm ona uyarı mesajları ki uyarıyoruz, dur durdur gibi tehdit içeren açıklamalarını şahsım adına rahatsız edici ve anlamsız bulduğumu kendilerini de arayarak bildirdim. Bizler kendi sorumluluklarımızı biliyoruz ve mümkün olduğunca ülke şartları doğrultusunda yerine getirmeye çalışıyoruz. Kaldı ki yine kendi şahsi fikrim olarak, yaptığımız işin her olumsuz durumla ilgili sanki laylaylom bir iş gibi algılatılmasını doğru bulmuyorum. Her hafta bir bölüm çekimi için muhteşem bir emek ve işbirliği gereken bir organizasyon gerçekleştiriyoruz ve ekonomisini de yönetiyoruz, zira bir sette en az 150 200 kişinin de sorumluluğunu yönetmek zorundayız. Ülkemizin yaşadığı bu korkunç felaketin herkes kadar biz de acısını yaşıyoruz ve yaralarımızı sarmak için elimizden geleni hatta daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Karavanlarımızı, ışık ekipmanlarımızı jeneratörlerimizi bölgeye gönderdik. Arkadaşlarımız fiziki olarak bölgede hizmet vermekteler. Bu süreçte herkes normal işini sürdürürken setlere ara verme, çalışmama üretmeme emrini vermek bir sendikanın tavrı olmamalı diye düşünüyorum'' dedi.

Kaynak: Birsen Altuntaş
 
Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: ömer karataş

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
51,014
Reaksiyon puanı
29,431
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Bir dizi setinde 100'den fazla kişi çalışıyor ve bu insanların evlerine ekmek götürmek için çalışması lazım. Doğru bir noktaya temas etmiş.
bunu arka sokaklar yapsa Hemen boykot yerdi
Boykotcular bilmiyormu emek oldugunu
Kovid vaccine Senaryosunu hem yaz diyorlar
Ardindan yazdigi icin yayindan kaldiriyor
Rtürk iki yil boyunca Arka sokaklari

Birde yali capkini devam ediyor cekimlere
Bu haberi vermek istemezdim deprem zamaninda