Aaa geçmiş olsunİNŞALLAH CANIM
Ben de çok kötü oldum bugün,susadım acıktım mide bulantısı baş ağrısı![]()
Yemek dumanlarıyla bir süre sonra kafayı bulmaya başlıyorum
Aaa geçmiş olsunİNŞALLAH CANIM
Ben de çok kötü oldum bugün,susadım acıktım mide bulantısı baş ağrısı![]()
Anneme allah kolaylık versinAaa geçmiş olsunİşte insan normal açlığa dayanamıyor yemeği beklemeye ama biz yemeği yapan olduğumuz için 17:00 dan sonrası tam anlamıyla işkence 😕
Yemek dumanlarıyla bir süre sonra kafayı bulmaya başlıyorum![]()
![]()
![]()
Annem ben varkan yemek işine karışmaz o konu tamamen bendeAnneme allah kolaylık versin
Sende ramazanda annene yaptır yemekleri![]()
İyi zehirlenmiyor insanlar,senin yaptığın yenir mi hiçAnnem ben varkan yemek işine karışmaz o konu tamamen bende![]()
![]()
![]()
Size yapsam içine zehir katardım ayrıdanİyi zehirlenmiyor insanlar,senin yaptığın yenir mi hiç![]()
Oha bacım neler biliyormuşsun sen,canım çektiSize yapsam içine zehir katardım ayrıdan![]()
![]()
Bugün menudeYayla çorbası ve Ezogelin , Pilav , Et Kapama , Yaprak Sarma , Sigara Böreği , salata , kombostu vsyle cnm
![]()
Misafirsiz iftar açmıyoruz ya onlar bize geliyor ya biz onlara ama kalabalık hep iftar açarızOha bacım neler biliyormuşsun sen,canım çekti![]()
Kim geliyor kız sürekliMisafirsiz iftar açmıyoruz ya onlar bize geliyor ya biz onlara ama kalabalık hep iftar açarız
Cicili bicili rüyalar @xemrexxx de mezarına gitmişken yatalım![]()
Çevremiz geniş son yıllarda hiç annem babam iftar açtığımızı hatırlamıyorum her ramazan aynı terhane zaten forum halkı alışık bu halimeKim geliyor kız sürekli
İyi uykular tatlım
Yarın uğra buralara özletme kendini![]()
Bİ akşam da beni ağırla kızÇevremiz geniş son yıllarda hiç annem babam iftar açtığımızı hatırlamıyorum her ramazan aynı terhane zaten forum halkı alışık bu halime![]()
![]()
17:00 sonrası artık meşkul oluyoruz ama öncesinde gelmeye çalısıcam görüşürüz![]()