Okan Bayülgen'den Nusret'e Sert Tepki!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,938
Puanı
1,061
nusret-in-yaptigi-sova-cok-agir-sozler-sapkin-ve_9555158_65.jpg

Ünlü şovmen Okan Bayülgen son zamanların popüler ismi Nusret'e kendi Twitter hesabından sert tepki gösterdi!

Nusret'in eti pişirme tarzı ve hayvanları keserken şov yapıp videoya çekerek yayınlanmasına tepki gösterdi, bu videoların çocukların da erişebileceğini belirterek İslam dininde binbir dua ile kesilen hayvan etine türlü eziyetler yaptığını söyleyen Okan Bayülgen'in bugün sosyal medyaya damga vuran o tweetleri;

d4395023-a00e-49e6-a537-3e52d31a97fc.jpg

Şimdi mi geldi aklına dini değerler, etik, çoluk çocuğun etkilenmesi vs vs. :A Kıskanma adamın şöhretini Okan senin devrin bitti artık :A

İçtiği şeylerin etkisiyle kendi yaptıklarını görmek yerine başkalarına saldırıyor.

Artık senin miladın doldu. Ne yaparsan yap bir kere tokadı yedin, artık iflah olmazsın. Ayrıca bu sözlerinin sırf gündem olması için yaptığını düşünüyorum.

İnsanları yerip aşağıladığı şeyi talk show olan pazarlayan biri mi söylüyor bunu. Kendisi önce kendisinden farklı düşünenleri 2. Sınıf insan olarak görme alışkanlığını bırakıp biraz saygı edep kazansın sonra eleştirsin.:)

Önce bu yıl neden program yapamadı onu açıklasın ayoll :A :A :A

kanal d günde 4 gün falan yapacaktı okana ertuğrula sataştığı için program yapamadı şimdi millete yaranmaya çalısıyor gelecek sezon program yapabilmek için :A :A :A

Okan doğru söylüyor bu adamın videolarında ben de eğlenmiyorum saçma sapan etle şov yapıyor..