Okan Bayülgen Hangi Kanala Transfer Oldu?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,680
Puanı
1,061
640x360

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in yeni adresi belli oldu.

Son iki yıldır TV100'de ekrana gelen ancak yılbaşından beri yayınlanmayan 'Uykusuzlar Kulübü'nün ardından Bayülgen, farklı konuların uzmanlar eşliğinde konuşulduğu bir diğer formatı 'Muhabbet Kralı' ile Habertürk ekranlarına transfer oldu.

Okan Bayülgen ile Muhabbet Kralı, yakında Habertürk'te!

Ayol bu adamın devri geçti artık zorlamayın.
Devri geçmedi aslında. Hızla globalleşen dünya internet çağının hızlı ziplamasiyla çok güzel olan gece yayınları o an TV de geç saatte geceleri izlenen programı her an her yerden izlenebilir hale geldi. Bu da popülerligini yitirmesine neden oldu. :)

Ne güzel anlattım be. Benim süper üyelik gelir bu ay @Dosi :D

Şaka tabi ki pompy alinca gözümden düştü süper işi :D

• Okudum
Reactions: serhatt
Devri geçmedi aslında. Hızla globalleşen dünya internet çağının hızlı ziplamasiyla çok güzel olan gece yayınları o an TV de geç saatte geceleri izlenen programı her an her yerden izlenebilir hale geldi. Bu da popülerligini yitirmesine neden oldu. :)

Ne güzel anlattım be. Benim süper üyelik gelir bu ay @Dosi :D

Şaka tabi ki pompy alinca gözümden düştü süper işi :D
Niye küçümsüyorsun. Foruma geldiğinden beri senaryo yazan biri. Başlıkları edit edip yorulmamamız için başlıkta “yeni” yazısını eklemeyi bırakmıştı. Onun forumda açtığı konular sadece kendi senaryosu. Bu hakkı olması için onurlandırmış olduk.

Bir kriter belirleriz ve öneriler gelir. Sonradan bu önerilenleri oylayıp bir üyeyi seçmiş oluruz inşallah.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Niye küçümsüyorsun. Foruma geldiğinden beri senaryo yazan biri. Başlıkları edit edip yorulmamamız için başlıkta “yeni” yazısını eklemeyi bırakmıştı. Onun forumda açtığı konular sadece kendi senaryosu. Bu hakkı olması için onurlandırmış olduk.

Bir kriter belirleriz ve öneriler gelir. Sonradan bu önerilenleri oylayıp bir üyeyi seçmiş oluruz inşallah.
Kucumsemedim süper favori üye olmak değerli birşey tabi ki. Kıskandım belki de ama öyle kıskanmak değil bende niye yok diye. Tatlı eleştiri :D
------

Aslında insanların mizah anlayışına bağlı Beyaz'ın ki farklı, Okan'ın ki, Cem'in, Şahan'ın Tolga'nın ki.

O yüzden ilgi çeker bence :)
Oldular bilir bunların değerini. İnternet yaygın değilken gece yarılarina kadar TV izlemenin izleyecek birşey bulamazken elimizde telefon vs video kaydirmazken okanla beyazla cemle sahanla zaman gecirdik :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Kucumsemedim süper favori üye olmak değerli birşey tabi ki. Kıskandım belki de ama öyle kıskanmak değil bende niye yok diye. Tatlı eleştiri :D
------

Oldular bilir bunların değerini. İnternet yaygın değilken gece yarılarina kadar TV izlemenin izleyecek birşey bulamazken elimizde telefon vs video kaydirmazken okanla beyazla cemle sahanla zaman gecirdik :D
Ahhh en güzel dönemlerdi :( Benim hafızam Cuma akşamı Beyaz'ı, Cumartesi akşamı Okan'ı, TV8'de Şahan'ın tekrarlarını bir de Tolga Çevik'in Komedi Dükkanı'nı hatırlıyor 😂 Gerçekten en çok eğlendiğimiz dönemlerdi....

Cem Yılmaz'ın kaliteli filmlerini de es geçmeyelim tabii.

Ahhh en güzel dönemlerdi :( Benim hafızam Cuma akşamı Beyaz'ı, Cumartesi akşamı Okan'ı, TV8'de Şahan'ın tekrarlarını bir de Tolga Çevik'in Komedi Dükkanı'nı hatırlıyor 😂 Gerçekten en çok eğlendiğimiz dönemlerdi....

Cem Yılmaz'ın kaliteli filmlerini de es geçmeyelim tabii.
TV nin prime dönemleriydi zaten. Şimdi aynı programlar olsa bile anlı TV de o kadar izleyici bulunmaz sonra izleriz der 2x de izleriz netten :D

• Harika
Reactions: Alemdar
Ne günlerdi..
Cuma gecesi Beyaz Show, Cumartesi gecesi Disko Kralı, Pazar gecesi Medya Kralı, Pazartesi gecesi Muhabbet Kralı izlerdim deli gibi. Çok özledim o günleri.. Ha bir de 2007'de Fox'ta yayınlanan Mahşer-i Cümbüş çok özeldir benim için :bhr:

Disko Kralı Jenerik ;
(Videonun Youtube'a yüklenme tarihi 2009 🥹)

• Beğendim
Ne günlerdi..
Cuma gecesi Beyaz Show, Cumartesi gecesi Disko Kralı, Pazar gecesi Medya Kralı, Pazartesi gecesi Muhabet Kralı izlerdim deli gibi. Çok özledim günleri.. Ha bir de 2007'de Fox'ta yayınlanan Mahşer-i Cümbüş çok özeldir benim için :bhr:

Disko Kralı Jenerik ;
(Videonun Youtube'a yüklenme tarihi 2009 🥹)

Seninle de sohbetin sonunda hüzün basıyor hep eskilerden konuşup yaşımın ilerlediği geliyor akla ama bu senin suçun değil zamanın kaçıp gitmesi :D

Eskilere hep özlem ama bir daha gelmezler artık. Program şimdi başlasa izlemem internetten tekrar bakarız :F

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
Seninle de sohbetin sonunda hüzün basıyor hep eskilerden konuşup yaşımın ilerlediği geliyor akla ama bu senin suçun değil zamanın kaçıp gitmesi :D

Eskilere hep özlem ama bir daha gelmezler artık. Program şimdi başlasa izlemem internetten tekrar bakarız :F
Aynen bende de öyle oluyor :D

Şu an Okan Bayülgen'in programı 3 saat - 3.5 saat sürse ve gece 02.30'da bitse inan ben de izlemem.
O zamanlar farklıydı. Senin dediğin gibi internet bu kadar hayatımızda değildi. Sosyal medya da keza..
Şu an dikkatimiz sürekli birkaç yere aynı anda bölünüyor. Televizyon açık, önümüzde laptop/pc, elimizde telefon sürekli kaydırıp duruyoruz reelsları.
Belki de eskiden talk showlardan aldığımız o tadı şu an bu yüzden alamıyoruz.

Son düzenleme:
  • Harika
Aynen bende de öyle oluyor :D

Şu an Okan Bayülgen'in programı 3 saat - 3.5 saat sürse ve gece 02.30'da bitse inan ben de izlemem.
O zamanlar farklıydı. Senin dediğin gibi internet bu kadar hayatımızda değildi. Sosyal medya da keza..
Şu an dikkatimiz sürekli birkaç yere aynı anda bölünüyor. Televizyon açık, önümüzde laptop/pc, elimizde telefon sürekli kaydırıp duruyoruz reelsları.
Belki de eskiden talk showlardan aldığımız o tadı şu an bu yüzden alamıyoruz.
Güzel yorumlamissin şimdiki durumu. Şimdi birde 2x felan çıktı çoğu şeyi böyle izliyoruz. Duyguları atlayıp sadece sahnelere odaklanıyoruz :D

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness