OFM Sezon Sonu Manager Sıralaması

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
2qs5vnr.jpg

Burdan OzaN Admini , BedBaht'ı , Neferet'i , SameT'i ve Kendimi :) Tebrik Ediyorum Beklentiden iyi oldukları için....

OFM'de şöyle yazmışlar :

Başarısız oldunuz!
Ligi 11'inci sırada bitirmek ne rezalet bir performanstır böyle!

Senin hakkında her zaman şüphelerim vardı emreemreuff, seni işe alırken eşim senin bu koltuğa oturmaya hazır olmadığını söylüyordu, ki haklıymış da!

Kendinden utanmalısın. Gözümün önünden kaybol!

:D

Ligi 7. sırada bitirdik. Daha iyi yerlerde bitirebilirdik ama olmadı. Hatta ve hatta kupa'yı da alabilirdik ama olmadı. Artık önümüzdeki ligin maçlarına bakacağız. Bendede başarısız oldunuz yazıyor tabi Galatasaray en az 1. olmalı yani hedefi buydu. Şimdiden yeni ligimizdeki menajer arkadaşlara başarılar. 🙂

1.ci bile olmuştum bi ara :) bıraktığımda 3.cüydü :)
ya altıncıydı diyorum 1.olduğun dönem ilk haftaydı.6.cıydın.deli etmeyin adamı madem çok iyiydi istifa etmeseydin kimseyi eleştirmeye kalkma.6.dedim gerçkten de 6.herkes tutturmuş bi ara şöle bi ara böle.bi araydı o.ben aldığımda 6.cıydı bu takım

ya altıncıydı diyorum 1.olduğun dönem ilk haftaydı.6.cıydın.deli etmeyin adamı madem çok iyiydi istifa etmeseydin kimseyi eleştirmeye kalkma.6.dedim gerçkten de 6.herkes tutturmuş bi ara şöle bi ara böle.bi araydı o.ben aldığımda 6.cıydı bu takım

He tamam tartışma yaratmak istemedim tamam sana göre 6cıydı.