OFM ile İlgili Soru ve Sorunlar

%90'ı geçince o bizim ligin sonuçları da belli olur. 3'ü bulur.

senden böyle bir yorum beklemezdim hehe :D
bedava ya aldım dedim yani hiç bir yere para dökmedim üye oldum sadece ve 1 günlük bilet verdi.

özel tekliflerde ücretsiz bölümü var ordanda bakabilirsiniz,benim girdiğim çok basitti reklama tıkladım siteye girdim maili yazdım şifre yazdım kayıt ol dedim 1 dk sonra şu mesaj geldi oyun hesabıma

Your season tickets have arrived!
Congratulations, by participating in the special offer of SponsorPay, you have earned 1.04 season ticket days! These have been added to your account. To activate them, go to Manager -> Season Tickets -> Your Season Tickets in the menu. Thank you, and good luck in your managing career at Online Football Manager.

Sezon bileti alınca ne oluyor :D alanlar açıklasın ve nasıl alınıyor bildiğim kadarı tel no verdikten sonra 5 tl mi gidecek anlamadım birşey alanlardan cevap bekliyorum

Sezon bileti 12 günlük 2 lira, 28 günlük 5 lira. Faydalarını Menajer - Sezon Biletleri - Faydalar sekmelerini takip ederek bulabilirsin.

Yerel bir hayırsever kulübü Istanbul B.B. için destekte bulunmak istedi. Kulübün kasasına kaç milyonun girdiği konusuysa gizemini korudu.

borç para aldık ne kadar aldığımızı açıklamıyoruz(bilet faydaları)
faizle geri ödeyeceğiz..
zaaaxd

edit:yetenek avcısını ispanyaya gönderdim -40bin liram vardı adam bana bu adamı buldu fiyatı da çok makul alan alsın :D:D:D

KanoutéSevilla FC

[TD="class: leftSide"]
MLI.gif
[/TD]

[TD="class: right"]33[/TD]

[TD="class: left"]For[/TD]
[TD="class: right"]93[/TD]
[TD="class: right grey"]7[/TD]
[TD="class: right grey"]50[/TD]
[TD="class: tdMoney right"]€ 35.834.000[/TD]
[TD="class: right rightSide"] [/TD]

eyvallah hem beleşe sezon bileti aldım hemde beleşe para :D
teknik ekipten finansal danışmanmı ne onu kiralayın görüş deyip gönderin o size buluyor parayı 2 kere gönderebiliyoırsunuz ben yine gönderdim.