Ocak Ayında Perşembe Akşamlarının Tüm Dengesi Değişebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
intikamın ilk bölümü bencede 15 reytingi geçemez ama ikinci hafta 20 lere ulaşır reyting olarak ..
Tek Beren ile olmaz bu iş. Erkek boş rolde sağlam biri lazım Beren'in yanına ama o yok işte. O bakımdan tek Beren ile bu dizi 7 alır bence.

Tek Beren ile olmaz bu iş. Erkek boş rolde sağlam biri lazım Beren'in yanına ama o yok işte. O bakımdan tek Beren ile bu dizi 7 alır bence.

fatmagülde engin akyürekle oynadığındada ilk bölüm gelmeden herkes engin akyürekte kim kıvanç gibi bir parlak oğlanla başrol oynamalı dedi ama dizinin ilerleyen bölümlerinde beren enginide oyuncu yaptı .. tabi senaryo ve yardımcı roller kaliteliyse dizi beren fırtınasıyla çok süper giriş yapar ekranlara..

20 Dakika bence cuma olacak.O yüzden perşembe günleride İntikam birinci olur.Vadinin reyting oranlarının bu kadar yüksek gelmesinin nedeni ciddi bir rakibinin olmaması

Bence de 20 Dakika Cuma olur.
Perşembe İntikam Abde kesin 1. olur.

20 Dakika bence cuma olacak.O yüzden perşembe günleride İntikam birinci olur.Vadinin reyting oranlarının bu kadar yüksek gelmesinin nedeni ciddi bir rakibinin olmaması

aynen ciddi bir rakip geldiğinde vadi dağılıyor toplayana aşkolsun :))

son 4 yılda olduğu gibi beren yine zirveye yerleşmeye geliyor tek rakibi kendisi ..:)

Madem sabitti aşkı memnu ve fatmagülü neden geçemiyordu.Hadi Aşkı Memnu çok kaliteli bir işdi ama Fatmagülü bile geçemiyordu vadi
TNT berbat bir kanal, Vadi ile adı ünlendi kanalın. O kanalda dizi mi izlenir ya. :) Ben bile dayanamadım Arka Sıradakileri internetten takip ettim... Üstelik 14 alıp F.G.S.N dizisini geçtiğini de unutma.

yav güldürmeyin 10.yılında tüm dizileri geçmesi sadık kitle değilde ne :D

TNT berbat bir kanal, Vadi ile adı ünlendi kanalın. O kanalda dizi mi izlenir ya. :) Ben bile dayanamadım Arka Sıradakileri internetten takip ettim... Üstelik 14 alıp F.G.S.N dizisini geçtiğini de unutma.

taş kuşa değilde kuş taşa çarptı olayıdır o 14 reyting ve geçtigi iki haftalık oranda sbt gibbi uydurma bir şirketin oranıydı onda bile fatmagül top gibi oynadı vadiyle :))

gerçek izlenme oranlarında ise fatmagül 15 in altına inmedi vadi 7 yi geçmedi ..

dream vadi aşkı memnuyu eziyodu ne geçmesinden bahsediyon

dream vadi aşkı memnuyu eziyodu ne geçmesinden bahsediyon

:)))

aşkı menunun son yılı ve fatmagülün iki yılı izlenme oranlarına bir daha bak istersen aşk-ı memnu 27 reytinglerle final yaparken vadi 6 larda sürünüyordu :))

taş kuşa değilde kuş taşa çarptı olayıdır o 14 reyting ve geçtigi iki haftalık oranda sbt gibbi uydurma bir şirketin oranıydı onda bile fatmagül top gibi oynadı vadiyle :))

gerçek izlenme oranlarında ise fatmagül 15 in altına inmedi vadi 7 yi geçmedi ..
4-5 kere geçti. Hem Fgsn finale 4-5 hafta kala oranlarında hep düşüş yaşadı yükselmesi gerekirken... :) Finali bile düşüktü sanırım 10 mu almıştı, öyle bir şey. :) Vadiye bak final sezonunda 12 alıyor. Bak daha final sezonu he, final haftaları değil. :)

[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI (TKR) [NET] [/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]15,20[/TD]
[TD]34,40 efsaneye saygı lütfen :D[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yav güldürmeyin 10.yılında tüm dizileri geçmesi sadık kitle değilde ne :D
Siz demiyor musunuz? İlk başlarda 25 alıyordu diye. Şimdi 12 alıyor. Eee 13 reyting nereye gitti? Tahtalıköye mi? Eğer sabit bir kitlesi olsaydı şu anda 20 alıyordu. :)
Sabit kitle dediğin dizinin fanıdır.