Ocak Ayında Perşembe Akşamlarının Tüm Dengesi Değişebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haberde yazdigi gibi olursa Vadi nin işine gelur cünkü o iki fizi birbirini yer Vadi de rahat 1. Olur cünkü izleyici gruplari cok farkli. Mesela gecen sezon vadi olmadiginda FGSN yükselmiyordu FGSN olmadigindada Vadi yükselmiyordu.

Tuba Cuma günü olsa bile Total de İntikam Vadi yi gecemez, gecse gecse AB de gecer oda cok zor. Çünkü hem vadi nin son Bölümleri olacak hemde Ocak ayinda vadi her zaman yükselmiştir.

tubanın kanalı yanlış fox da bile daha çok izlenrdi berene mani olmaz hele ki bu kadroyla tutan dizilere bakn mesela karadayı kenan-bergüzar iki star var sadece tuba ile perşembe agır romandan farkı olmaz cuma da olsa totalde koçan zirveyi bırakmaz. vadiye gelince totali ne kadar olursa olsun ab de sarsılacak intikam orjinaline baglı kalırsa ezel tarzı dizi seven erkek izleyiciyi vadiden uzaklastırır

star bu ayın pt1.cisi tekrardan starı kutluyorum

emre yorumları absurt komedı olmus tugba dızısı salı olcak zırve kesın

Fox'ta yayınlansa daha iyi diyecek kadar kötü değil Star...

Ben de tam tersi düşünüyorum. Fox gereksiz ve basit bir kanal. Star'ın yanından geçemez. Tuba niye Fox'a gitsin...

Son düzenleme:

Star'ın birinciliğiyle konunun ne alakası var !!!

- - - Ekleme - - -

Star'ın birinciliğiyle konunun ne alakası var !!!

2-3 hafta Intikam dizisi zirvede yer alır sonra Vadi yeniden zirveyi ele geçirir. 20 Dakika dizisi bu 2 dizi arasında kötü gider, 20 Dakika dizisi başka bir günde yayınlanmalı.

Fox'ta yayınlansa daha iyi diyecek kadar kötü değil Star...

Ben de tam tersi düşünüyorum. Fox gereksiz ve basit bir kanal. Star'ın yanından geçemez. Tuba niye Fox'a gitsin...

FOX, Star'dan daha üstün bir kanal. Halen Daha Star'ı mı savunuyorsun sen?

Bence Star bir an önce dizi işlerini bırakmalı
😀d

@Haluk Star'ı savunduğumdan değil.

Atv, Star, Kanal D ve Show daha izlenilir. Ama Fox'a yıllardır bir türlü ısınamadım.

Söylediklerim reyting açısından değil. Kalite açısından.

Halukcum Star'ı savunduğumdan değil.

Atv, Star, Kanal D ve Show daha izlenilir. Ama Fox'a yıllardır bir türlü ısınamadım.

Söylediklerim reyting açısından değil. Kalite açısından.

Senin düşüncelerin çok yanlış. FOX'ta izlenir durumu geldi artık. Herkes FOX'u tanıyor. 5 yılda bu kadar çok iyi iş yapmak çok zordur. Ama FOX bunu başardı hem reyting hem de kalite açısından
Hem artık Show Tv'si mi kalmış? Allah'ın berbat bir kanalı işte. FOX bile fark atarak geçti onu canım

Tamam Show'u geçti ama benim söylediklerim reytingle ilgili değil.

Fox isterse tüm kanalları geçsin ama kendi zevkime uygun bir şey bulamadıktan sonra benim için bir anlamı yok.

Yazdıklarım sadece benim için geçerli.

mahoni pt de 1.olsa da star sadece my var dizi olarak gerisi acun ve maclar gun içinde fox ve atv fark atmaya dewam ettikçe star zirvede olamıcak

iyi öyle olsun

Bence Persembe aksamlarinda olan maalesef Merhaba Hayat'a olacak..

Edit: Dizi Sali günleri ekrana geliyor.

Son düzenleme:
ocak ayında dengeler yerine oturur yani beren 15 reytingle ilk sırayı alır

tubanın 20 dakikası 10 reytingle ikinci olur
vadi 6 reytingle üçüncülüğü alabilir yada dördüncü olur ..

Kurtlar Vadisi zirveden inmez. İntikam dizisi en fazla 7 alır, K.V.Pusu'nun özetini bile geçebileceğini zannetmiyorum. 20 Dakika ise ilk 5 te olur.

Kurtlar Vadisi zirveden inmez. İntikam dizisi en fazla 7 alır, K.V.Pusu'nun özetini bile geçebileceğini zannetmiyorum. 20 Dakika ise ilk 5 te olur.

intikamın ilk bölümü bencede 15 reytingi geçemez ama ikinci hafta 20 lere ulaşır reyting olarak ..