Ocak Ayında da En Çok Kanal D İzlendi! | Ocak Ayı Kanalların İzlenme Oranları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İntikam 1 hafta yayınlanmadı. Onu da belirteyim.

tamam diziler de fena değil ama acun olmasa star bi hiç

yani kimse kimseye torpil yapmamış herkes herkese hakketıgı vermiş acun sıradan programci o zaman at haber öncesine o zaman show da vefa istemesin bak ay yapıma 10 bölüm dayandı showa acun 3 yıldır parasını alamadigi sustu oturdu.

şuan hem tümgünde hemde prıme tımede üç kanalında birincilik şansı devam ediyor.....tns de yeni sistem başlıyo reytinglerde artı gs ve fenerin avrupa maçlarının da prıme tıme de stara avantaj sağlayacağını belirteyim....:surprise:

Atv 3. lükten ireli gidemez.

Star`ın Prime Time`da zirveyi bırakması çok zor. Bu ay Totalde bırakabilirdi ama Perşembe Acunun gelmesiyle orada da güçlendi ve bırakmadı.

Kanal D ocak ayından itibaren yükselişe geçti. İntikam Kanal D'ye ugurlu geldi.
Star TV'de düşüş var. Maç yayınları pek olmadı sanırım bu ay.
Atv'de bu sezon iyi diziler yayınlayarak iyi bir çıkış yakaladı. Başarısını aynen devam ettirdi.
Fox'ta bu sezon yükselişe geçti. Pt'sini geçen sezona gore yükseltti.
Show TV ise çok üzücü sonuçlar alarak hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor​
.

ben torpil diye bir laf kullandım mı? acunu buralara nasıl geldiğini söylüyorum show tv arkasında durdu pat diye onca yıllık kanalından ayrılmasının yanlış olduğunu söylüyorum en azından 1 programını show da yapabilirdi kanal dizi tutturana kadar...

Son düzenleme:
Kanal D zoraki birinci olmuş,şubattan itibaren Star diğer grupları da alır.ATV ikinci olur.

kanal d hala zirvede helal.star başı sıkıştı mı acuna koşuyop per.de kurtuldu.salıya da gelir yakında. atv ne uzuyor ne kısalıyor.fox harcadigı paraya göre iyi.stv aradan geliyor ama en son noktada gelebilecegi,.show çöktu resmen.trt yi de görebilsek keşke.