Papağan gibi aynı şeyi söyleyip durmayın yahu. Geçen aylarda maçların başarısı diyordunuz şimdi Acun mu oldu? Üstelik yılın başında Acun'un reytingleri kötü diye demedik laf bırakmadınız adama.
Muhteşem Yüzyıl ve Dila da iyi gidiyor. 20 Dakika en azından a/b'de bir nebze günü kurtarıyor...
o açıdan doğru ama bir anda kanaldan ayrılması çok yanlış en azından bir programını yapabilirdi
- - - Ekleme - - -
arkadaşım koca kanalı yönetsen muhabir olan acunun programını denemeden PT ye koyarmıydın?
ben torpil diye bir laf kullandım mı? acunu buralara nasıl geldiğini söylüyorum show tv arkasında durdu pat diye onca yıllık kanalından ayrılmasının yanlış olduğunu söylüyorum en azından 1 programını show da yapabilirdi kanal dizi tutturana kadar...yani kimse kimseye torpil yapmamış herkes herkese hakketıgı vermiş acun sıradan programci o zaman at haber öncesine o zaman show da vefa istemesin bak ay yapıma 10 bölüm dayandı showa acun 3 yıldır parasını alamadigi sustu oturdu.
Bence Kanal D 6. olur gelecek ay.Kanal D zoraki birinci olmuş,şubattan itibaren Star diğer grupları da alır.ATV ikinci olur.
Bence Kanal D 6. olur gelecek ay.
Her ay aynı teraneler, ama sonuç değişmiyor.