bir maruzatım var ?
Yetenek Sizsiniz Türkiye 11 Reyting
Şefkat Tepe 7 Reyting
Esim Bilir 7 Reyting
Lale Devri 5
Ab
Yetenek 10
Esim Bilir 6
1e1k 4
total ab neye göre oranlanıyor stepe ab sini vermedim diyemi benim oranlar düstü acep ?
total yüzde %96 aynı
bir açıklama yap neye göre poanlıyorsun ona göre tahmin dizelim
Total
yst .... 10
bbeb .... 7,6
şefkat tepe ... 7
lale devri 5
Ab
yst .... 10,5
bbeb .... 7,3
lale devri 4,3
şefkar tepe ... 2,5
buda kayip sehirin tahmini
?
50 % iyi
- - - Ekleme - - -
şimdiye kadar benin ortalama 25% öyle mi?
Yani o zaman ben örnek olarak sadece Yetenek ve Sefkat Tepe icin tahmin yapsaydim, ve tam oranlari tuturmus olsaydim, yüzde yüz alabilirmiydim?
Hayır en az üç yapımın total ve ab olarak tahminini yapman gerekiyor.
İstersen kurallara tekrar göz at.
https://fav10.net/f580/reyting-tahminleri-yarismasi-178772/
Okudum ve anladim. Yani bizim 12.50 Reyting yazmamiz dogru degil, 12 veya 13 yazilacak. 12 yazarsam 11.50-12.50 arasi dogru sayilacak.
Bugün icin yaptigim tahminleri degistireyim o zaman
anladım hayret dun ve evelı gun keske solesedın
Valla Tahmini kurallari ögrendikten sonra degistirdim simdi. Sadece 3 Yapim icin yaptim tahmini ve dogaclama Reyting tahmini. Bakalim tutacak mi
Arkadaşlar ben birazdan köye gideceğim.Ve önümüzdeki pazar köyden döneceğim.Bu bir hafta içinde Reyting Tahminleri Yarışması'nı mobilden yürütmeye çalışacağım.Mobilden tabloyu aktifleştirmek çok zor oluyor ve zaman alıyor. Bu yüzden sizlerden sabırlı ve anlayışlı olmanızı bekliyorum.Birde tahmin konularını mobilden açacağım için çok düzenli olamayabilir.Bunun için sizlerden şimdiden özür diliyorum.
Ocak ayının şampiyonunu ise yine 1 Şubat'ta açıklayacağım.Şubat ayının yüzdelerini belirten konuyu ise maalesef 3 Şubat'ta açabilirim.
Herkese iyi tatiller.Umarım mobilden her şeyi halledebilirim.
hayret bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?